Вече е ясно: Балотели напуска Интер след края на сезона

15:49
Вече е ясно: Балотели напуска Интер след края на сезона
Младият нападател Марио Балотели няма да остане в Интер през следващия сезон, ако ситуацията с него не се подобри, съобщи агентът на младежкия национал на Италия Мино Райола.

19-годишният голмайстор първо се скара с Жозе Моуриньо, а след това с феновете на "нерадзурите". Освен това, той бе закован на пейката, след като в тима през януари пристигна македонският национал Горан Пандев. Райола, който преди това  намекна за интерес от страна на Арсенал и Манчестър Сити, заяви:

"Едно е сигурно, той не може да продължава по този начин. Марио няма да изкара още една такава година, мога да ви гарантирам това. През последните осем-девет месеца никой от клуба не защити Марио. Бях обвинен, че съм негово пресаташе, но това наистина е така, защото официалното такова на Интер има само един клиент: Жозе Моуриньо. Марио не е перфектен, както Моуриньо не е ужасен, но португалецът има нужда от общ враг, така че отбора и Балотели паднаха в капана. Понякога на тренировки моя клиент е уплашен. Марио се извини, но не чух нищо от тези негови съотборници, които го нападнаха в съблекалнята, нито от клуба, нито от който и да е. Марио смяташе, че това ще бъде неговата година, че ще бъде първи избор за своя тим и за страната си. Той не постигна целите си и попадна в кръговрат от напрежение, от който не успя да избяга."

"Очакваме Балотели да играе за Интер до края на сезона с надеждата да участва във финала на Шампионска лига. Моуриньо обаче му показа, че процентите не важат в този клуб, показа му, че 99.9% са равни на нула. Балотели иска да играе в спокойствие, да се наслаждава в края на сезона, защото нямаше много приятни моменти тази година. Той премина през доста голям стрес. Марио няма проблем нито с феновете, нито с отбора, но на всички е ясно, че тези проблеми с тима не са решени. Не знам дали ще се оправят. Балотели поиска прошка, но някой от клуба се прави нарочно на не разбрал", каза още агентът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

unstoppable_ss
01.05.2010 21:45

Страхотен футболист е ще е жалко заради егото на този иначе голям и невероятен треньор Моуриньо да се махне,защото съм сигурен,че самият той скоро ще напусне в посока Реал М или Ман Ютд..