Диего: Проблемът не е в мен, а в играта на отбора

13:56
Диего: Проблемът не е в мен, а в играта на отбора
Бразилският полузащитник на Ювентус Диего обеща да покаже истинските си възможност през следващия сезон с тима на "Старата госпожа". Халфът премина на "Олимпико" през миналото лято за 25 милиона евро, но търпи сериозни критики за представянето си с екипа на "бианконерите".

"Разочарован съм от първия си сезон с Юве. Феновете са прави да протестират, но аз ще им покажа много повече през следващата година", заяви Диего пред "Тутоспорт".

"Отборът ни е доста силен и с няколко нови играчи ще се представим далеч по добре. Целта за следващата година е една - шампионската титла", каза бразилецът.

"Проблемът ми не е в италианските защитници. Моето опазване не е проблем, ако отборът играе добре, но това не винаги се случваше", каза още бразилският плеймейкър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

VANKObarabanko
03.05.2010 12:49

според мен о6те не може да разгарне потенциала си,до някаде е прав 4е една пти4ка пролет не прави мом4ето играе мн надахано но му трябва помощ.надявамсе другия сезон дасе представим на по дибро ниво FORZA JUVE *thumb_up*

Tyrion
01.05.2010 15:26

пич, ти си фен на тъпите дяволи, така че какво се занимаваш.. точно тва е каза, оправдава се с другите. само винерите са изпуснали да драснат, че бразилчето плаче, че терена на олимпико бил ташак и му пречел..смешен е тоя трябва да се продаде *thumb_down*