\"Ливърпул има прекалено много традиции, за да даде мача на Челси\"

10:45
\"Ливърпул има прекалено много традиции, за да даде мача на Челси\"
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън смята, че Ливърпул притежава твърде много традиции и история, за да загуби срещата с Челси в неделя.

Ако "червените" победят състава на Карло Анчелоти а "Анфийлд" може да помогнат на Юнайтед да стане шампион на Англия, след като преднината на лондончани пред "червените дяволи" е едва една точка, а до края на първенството остават само два мача.

Както е известно, още при поемането на Манчестър Юнайтед, сър Алекс обяви амбициите си да задмине Ливърпул по спечелени титли, като в момента и двата отбора имат по 18 във Висшата лига. Въпреки това шотландецът не вярва Рафаел Бенитес и компания да не играят на 100%, въпреки че това може да даде предимство на основния им конкурент в английското първенство.

"Убеден съм, че те ще направят максималното", каза сър Алекс на редовната си пресконференция преди кръга.

"Големите клубове не залагат своята история и традиции заради един мач. Те са били на 11 европейски финала и имат 18 титли в Англия. Това е фантастична история. Смятате ли, че феновете на този отбор искат да се приберат вкъщи след мача с Челси и да знаят, че техните играчи са капитулирали нарочно?, коментира Фъргюсън.

В неделя Ливърпул приема Челси, а Манчестър Юнайтед гостува на Съндърланд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация