Бандаловски: Ще бъде смешно, ако изпаднем от Европа

11:59
Бандаловски: Ще бъде смешно, ако изпаднем от Европа
Бранителят на Локомотив София Иван Бандаловски се върна в групата на отбора за дербито с ЦСКА, след като лекува контузия, получена в мача срещу Литекс. "Все още изпитвам болки в петата, но ако трябва, ще стисна зъби и ще играя", заяви за Гонг футболистът. Той пресмята, че на неговия тим са нужни 7 точки от трите последни мача, за да се класира със сигурност за Лига Европа.

"Ще бъде смешно, ако изпаднем от Европа, след като доскоро се борехме за първото място с Литекс. След този двубой в Ловеч обаче нещо с нас сякаш се случи и не се представихме добре в следващите срещи. Срещу ЦСКА обаче трябва да дадем всичко, за да спечелим. Откакто аз се занимавам с футбол, не си спомням ЦСКА да е бил толкова слаб. Така че, ако сега не ги бием, няма кога", заяви юношата на Левски, който призна, че срещу "червените" мотивацията му винаги е по-голяма.

Бандаловски взе отношение и по въпроса с конфликта му с бившия треньор на отбора Драгомир Окука. Както е известно, той се скара със сърбина по време на лагера в Турция. "И други футболисти от отбора имаха проблеми с него, но не мога да кажа нищо лошо за господин Окука. Той държеше на дисциплината и искаше тя да се спазва", коментира Бандата.

През пролетта сръбският специалист наложи Бандаловски като ляв бек. "По-неудобно ми е на поста ляв защитник. Чувствам се по-добре като десен. Мисля, обаче, че се справих добре в тези 5-6 мача, в които играх отляво, и няма проблем да го правя и занапред", добави футболистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kaligyla
01.05.2010 12:03

смешно не смешно като падате 4е изпаднете от европа па нека ти е смешно глупак