Левски взима халф на вечния враг

10:18
Левски взима халф на вечния враг
Левски планира да се подсили от 1 юли с халф на вечния си съперник ЦСКА.

Сините отдавна са хвърлили око на дефанзивния полузащитник на "червените" Викторс Морозс, твърди "Тема Спорт".

Договорът на латвиеца с "армейците" изтича на 31 юни и почти сигурно няма да бъде подновен от ръководството на клуба. Това означава, че Морозс може да премине на "Герена" като свободен агент.

Напоследък футболистът изпадна в немилост в ЦСКА заради слаба спортна форма.

"Викторс е голям професионалист и за него не съществува проблем да отиде в Левски, ако се стигне до конкретна оферта. Все пак това е другият гранд в България. Той просто иска да играе редовно и ако Левски му предостави тази възможност, може да премине при тях", коментира мениджърът на Морозс Зоран Кърнета.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

georgiew_71
01.05.2010 14:35

Значи този футболист нито е прасе нито говедо,а е латвиец и естествено след като му се предлагат по-добри условия ще играе там където прецени за добре.Да не би ЦСКА да са го създали като футболист?

Futbulfen
01.05.2010 14:04

За сега са само спекулации,но Левски има нужда от човек в средата (с подчертано дефанзивни функции).Мороз е добър футболист..може да свърши работа.

unstoppable_ss
01.05.2010 13:19

Трансферът не е невъзможен имайки се предвид и как ЦСКА изплащат задълженията на футболистите си *lol* Биват обещавани големи заплати и накрая ходене по съдилища,ако трансферът се състои ще е доста добър удар при условие,че Батков не дава пари за нови футболисти.. *sad*

ice_arsen
01.05.2010 11:27

голяма простотия просто невъзможно абе напрао "ъпсуртно" *lol*