Мъри връща Гошко Пеев в националния

08:56
Мъри връща Гошко Пеев в националния
Националният селекционер на България Мъри Стоилов ще извика Георги Пеев за контролата с Белгия на 19 май, пише "7 дни спорт".

Футболистът не е играл за трикольорите от загубата срещу Холандия с 0:2 през 2007 година. В онзи цикъл го викаха Стоичков и Херо. Сега и Мъри опря до халфа на Амкар. Голяма е вероятността и братът на Георги – Даниел, да попадне в отбора. Мъри го гледа в мача на Славия срещу Локомотив София.

Очаква се за проверката с Белгия в състава да попадне и Валентин Илиев. Защитникът бе пренебрегван от Стоилов. Селекционерът не харесал играта му при загубата позор 1:6 от Сърбия през 2008 година, когато начело на отбора бе Пламен Марков. Тогава всички бяха слаби, но Валентин Илиев си изпати най-много.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
01.05.2010 09:39

За Валентин добре,но Гошо вече му мина времето.Аз се питам докога ще караме така!Да се викат старите и да не правят нищо.Не разбраха ли,че трябва да отпишем едни квалификации и да градим отбор за следващите.В противен случай,ще има не 1,а 10 празни години.

georgiew_71
01.05.2010 09:22

Като се сетя за този мач не мога да не си спомня и за най-позорната постъпка в мача,а тя беше не на кой да е,а на футболиста с най-много претенции-Бербатов.