Дзола пак скочи срещу собствениците на \"чуковете\"

18:53
Дзола пак скочи срещу собствениците на \"чуковете\"
Мениджърът на Уест Хям Джанфранко Дзола обвини собствениците на клуба Дейвид Голд и Дейвид Съливан, че подкопават позицията му като го държат в неведение относно трансферната политика на "чуковете".

Дзола все още не е потвърдил дали ще остане след края на сезона, но отношенията му с ръководството на тима намекват, че той може да си тръгне в скоро време.

Италианецът бе много изненадан, когато научи, че Уест Хям е предложил четири милиона паунда за халфа на Уест Бромич Греъм Доранс - играч, за когото Дзола никога не е говорил. Мениджърът бе много учуден и от разкритието на Дейвид Съливан, че ключов играч в тима на "чуковете" е бил обявен за продажба.

"Разбрах от вестниците. Това бе голяма изненада. Знам, че Доранс е добър играч и се представи добре тази година, но не знаех че клубът има интерес към него. Той е добър играч, но не съм готов да кажа дали ще е сред интересите ми за следващата година. Ако пък бях на мястото на Марк Ноубъл, Робърт Грийн или Валон Бехрами нямаше да ми хареса да чуя, че съм обявен за продажба. Не е приятно. Не ми харесва какво става, но това вече се е случило. Бях изненадван много пъти през сезона - така, че не съм учуден, че това се случва отново", сподели Дзола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация