Вижте с колко пари за нови играчи ще разполага Юве през лятото

16:10
Вижте с колко пари за нови играчи ще разполага Юве през лятото
Веднага, след като вчера стана ясно, че Ювентус има нов президент в лицето на Андреа Аниели, собственикът на клуба Джон Елкан обяви, че ще извади сумата от 80 милиона евро, с които да се закупят нови футболисти през лятото.

Въпреки разочароващия сезон и огромната възможност тимът да не участва в Шампионската лига през следващия сезон, Елкан успокои тифозите, като каза, че в клуба има пари, с които да се подсили състава.

" Ювентус има своите собствени ресурси, с които да направи добри покупки на трансферния пазар. Налице е солиден финансов ангажимент от наша страна. Новото спортно-техническо ръководство ще има на разположение 80 милиона евро, с които да направим Юве отново машината за победи, която всички искаме", каза Елкан, цитиран от "Тутоспорт".

Според медиите в Италия основни трансферни цели на "бианконерите" за момента са Валон Бехрами, Рафиня, Симон Кяер и Патрис Евра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fena_b
01.05.2010 03:13

е няма да са така вечно с добра селекция и добър треньор следващия сезон пак ще са номер 1 в Италия...

LloydBanks
01.05.2010 00:36

я си затваяй устата е миризлив боклук *erm* *thumb_down*

go6etoo2
30.04.2010 19:49

Lloydbanks напълни си ошите с барут и се удряй в някоя стена *lol*

ilio12
30.04.2010 18:48

според мен им трябват 200 мил. най-малко *lol*

LloydBanks
30.04.2010 17:56

Не харесвам никак Ювентус а и като цяло Италянските отбори но футбола ще загуби много според мен ако те не играят в шампионска лига а некви отбори като Палермо и Сампдориа да играят стабилно в Италия но ви гарантирам в Шампионска лига няма да направят нищо ще си заминат още в групите нямат манталите на евобойци нито силите да се борят с грандовете като голямата 4-ка от Англия като Байерн като Барса и Реал дори и с френските тимове Лион и Марсилия *beer*