\"В Англия са джентълмени, но аз си обичам Барса!\"

13:24
\"В Англия са джентълмени, но аз си обичам Барса!\"
Крилото на Барселона Лионел Меси не смята, че някога ще играе във Висшата лига, но въпреки това призна, че качеството на футбола в Англия е много високо.

Някои почитатели на футбола очакваха отпадането на Барса от Шампионската лига да подейства като стимул за английските грандове да опитат да привлекат аржентинския гений.

Играчът обаче заяви, че подобен трансфер е невъзможен. "Дори не съм се замислял за това. Барселона е моят живот, те ми помогнаха да стана това, което съм днес и не мога да напусна. Не мога да напусна, не искам да напусна. Знам, че Висшата лига е много силно първенство и гледам мачове от нея по телевизията, когато имам възможност. Възхищавам се на физиката на играчите, това е наистина много "английско" първенство - те се борят до край, играят с много дух и решителност, феновете също допринасят за отличната атмосфера. Но за мен няма шанс да играя в Англия, защото сърцето ми е в Барселона и винаги ще бъде тук. Това е велик клуб - обичам го, обичам хората тук, всичко", сподели звездата на каталунците.

Меси също похвали джентълменството с което се играе в Англия. "Един от играчите на Арсенал дойде при мен след края на мача и заяви, че е било чест за него да играе на един терен с мен. Помислих си:

"Господи, колко трудно е да кажеш нещо такова, когато тимът ти е загубил". Винаги ще помня това. Английските клубове са корави и наблягат на физиката по време на мачовете си. Но след това си стискат ръцете и са джентълмени", добави аржентинецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikito80
01.05.2010 01:20

Просто той е Единствен по рода си *thumb_up*