Приятели на Георги Бачев пропилели 200 хил. евро заради хикса с Монтана

11:40
Приятели на Георги Бачев пропилели 200 хил. евро заради хикса с Монтана
Хора близки до Георги Бачев са загубили общо около 200 000 евро от мача Монтана - Локомотив Мездра, заговори се вчера във футболните среди, съобщава "Тема Спорт”. Сумата е заложена на знак „2", който обаче не излезе и така букмейкърите прибраха парите.

Както е известно, Бачев се слави с неутолимата си страст към хазарта и мнозина го подозират, че често залага чрез подставени лица на мачовете на собствения си отбор. По план гостуването на железничарите на „Огоста" е трябвало да завърши с успех на Локомотив, като за това са били предприети необходимите мерки. Те обаче не са се оказали достатъчни, за да могат хората около Бачев, а вероятно и самият той, да направят пореден удар.

За крайно съмнителния двубой в Мездра подсказва поведението на централния бранител на Монтана Трифонов, който съдейства за изравнителното попадение на гостите в 74-тата минута, когато остави топката да го прескочи и така Киров да се озове сам срещу вратаря. Веднага след това Трифонов бе сменен, а час след мача изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов обяви, че подава оставка.

Според запознати той е пожелал да се оттегли от отбора, точно защото е разбрал, че един или двама футболисти умишлено не са се напрягали, за да помогнат на Мездра да спечели двубоя и така на практика да си осигури оставането в групата. „Получи се така, че вместо половината отбор само един-двама играчи от домакините знаеха за какво става въпрос и хората, които заложиха пари на двойка, изгоряха жестоко", твърдят запознати със заверата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceko_fan
01.05.2010 11:27

Монтана не се продава!!!!!!!!!! *thumb_up* *cigarette*