\"Всичките кръчми бачкат за нас!\"

09:37
\"Всичките кръчми бачкат за нас!\"
Кръчмите в Стара Загора се напълниха в сряда вечер, пише "7 дни спорт".

От класирането на Берое за финала в турнира за Купата на България намазаха много хора. Включително и собствениците на заведения. Заведенията се напълниха, лееше се вино, бира и ракия. Поръчваха се кюфтета и пържоли. На сутринта кръчмарите отчетоха невиждан оборот и си пожелаха парите да валят и след седмица, когато е финалът срещу Черноморец Поморие.

Мало и голямо не спа в Стара Загора. И вчера цял ден хората обсъждаха мача. Те вярват, че Берое ще успее след петия опит и ще вземе купата. Ако това се случи, ще е вторият голям успех в историята на клуба след шампионската титла през 1986 година.

Лудницата в Стара Загора става все по-голяма. Ден след победата над Чавдар Етрополе започна организацията за пътуване до Ловеч, където на 5 май ще се играе последният мач от турнира. Автогарата в града не може да смогне на рейсове. Желаещите се роят непрекъснато, очаква се да бъдат отпуснати допълнително автобуси. Много фенове ще пътуват с коли. Организация създава и фенклубът на Берое в София. Онзи ден от столицата за Етрополе тръгнаха три рейса, следващата седмица ще са поне двойно повече.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация