Ново 20: Платини не си тръгнал сам, Зафето го натирил

08:17
Ново 20: Платини не си тръгнал сам, Зафето го натирил
Лично треньорът на ЦСКА Адалберт Зафиров е натирил бразилеца Мишел Платини от клуба, научи "7 дни спорт".

Причината била, че нападателят не тренирал нищо и се разхождал из базата в Панчарево, все едно че е на курорт.

Платини се оправдал пред треньорите и шефовете с лични проблеми. През зимата наводненията в Бразилия отнесли къщата му, сега пак имал дертове с жилището. Президентът на ЦСКА Димитър Борисов съобщи вчера, че въпросната къща била секвестирана от банка в Бразилия. Това пречело на нападателя да се концентрира и не му се играело. Искал да си ходи до Рио.

Пръв от цялата работа му писнало на Адалберт Зафиров. Зафето казал, че ако така ще тренира, по-добре да си ходи, нямало смисъл да седи в ЦСКА и да запълва бройка. Платини се помотал още известно време в отбора, а след това стегнал куфарите и отлетял за Рио преди няколко дни. От ЦСКА отрекоха версията, че бразилецът си е тръгнал заради неполучени заплати. Напротив – през зимата му дали авансово две заплати, за да оправят къщата в Бразилия. Никой в ЦСКА в момента не знае дали Платини ще се върне обратно на "Армията" и кога точно.

Същевременно вчера в ЦСКА раздадоха на играчите премиите за победата срещу Славия. Футболистите прибраха по 3000 лева за успеха, който укрепи "червените" на второ място в класирането.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация