Люпко Петрович пред завръщане в Литекс

08:12
Люпко Петрович пред завръщане в Литекс
Люпко Петрович почти сигурно ще се завърне начело на Литекс, твърди "Тема Спорт".

Въпреки че най-вероятно ще триумфира с титлата в края на сезон, Ангел Червенков едва ли ще води "оранжевите" и догодина. Собственикът на клуба Гриша Ганчев иска тимът да бъде поет от наставник със сериозен опит на европейската сцена и сърбинът е на първо място в списъка му.

До момента Петрович е дал принципното си съгласие да се завърне в Ловеч. Очаква се още днес той да пристигне в България за преговори с ръководството на Литекс. Допълнителен плюс е, че Люпко е добре запознат с обстановката в отбора. Той изведе Литекс до най-големия му успех в Европа – класирането в групите на Купата на УЕФА през 2005 година.

Междувременно се очаква Ангел Червенков да не бъде уволняван от клуба. Той ще получи предложение да остане на работа, но на друг пост.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

goshandar
30.04.2010 10:57

http://uk.eurosport. yahoo.com/football/ (махнете разтоянието между eurosport и yahoo) Гласувайте за Красимир Балъков ! Нека нашия "нижш" да разгроми съм Боби Чарлтън с наша помощ ! Хайде Българи , да го пратим в перфектния отбор на всички времена за мондиалите ! (Моля пращайте го на колкото се може повече хора)

CRX
30.04.2010 09:59

Той изведе Литекс до най-големия му успех в Европа – класирането в групите на Купата на УЕФА през 2005 година.
Мисля че беше 16 финал ??? те ги преодоляха групите се пак нали едно е групите едно е да ги минеш