Официално: Ювентус има нов президент!

14:10
Официално: Ювентус има нов президент!
Собственикът на Ювентус Джон Елкан разкри, че "Старата госпожа" ще има нов президент до края на сезона. Внукът на Джовани Аниели също така успокои тифозите, като обеща да осигури десетки милиони евро за подсилване на тима през летния трансферен прозорец.

"Моят братовчед Андреа Аниели ще бъде новият президент на Ювентус. Жан - Клод Блан остава в ръководството на клуба, но той ще се занимава най-вече с взаимоотношенията на клуба с нашите бизнес партньори, както и със строежа на новия стадион", коментира Елкан пред вестник "Ла Стампа", който е собственост на фамилия Аниели. 

"Искам да гарантирам едно на нещо на тифозите. Ювентус ще бъде подсилен на всички нива и в клуба това лято ще бъдат инвестирани много пари. Предстоят назначения на личности с голям опит и авторитет", допълва внукът на Джани Аниели.

Днес на годишното събрание на компанията "Ексор" (компанията майка на Ювентус)  Елкан официално оповести новината, че братовчед му ще е новият президент на "бианконерите". На официалния сайт на торинци също бе поместен мотериал, потвърждаващ назначението на Андреа Аниели.

Към края на интервюто си за "Ла Стампа" Джон Елкан обяви, че "бианконерите" официално ще поискат Италианската Футболна Федерация да отнеме служебната титла на Интер от сезон 2005-2006.

"В близките дни ще поискаме от Федерацията да отнеме титлата на Интер от сезон 2005-2006. Вече е време да се въздаде справедливост", казва още собственикът на най-титулувания италиански футболен клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

machocka
29.04.2010 21:58

http://uk.eurosport. yahoo.com/football/ (махнете разтоянието между eurosport и yahoo) Гласувайте за Красимир Балъков ! Нека нашия "нижш" да разгроми съм Боби Чарлтън с наша помощ ! Хайде Българи , да го пратим в перфектния отбор на всички времена за мондиалите ! (Моля пращайте го на колкото се може повече хора)

Juventus_tifoz
29.04.2010 14:27

Четох в Тутоспорт, че Юве са намерили инвеститори за новия стадион, като най-големия от тях ще инвестира 75 млн. евро в клуба за период от 15 год. Освен това редица големи вериги също ще инвестират. Юве ще сключи спонсорски договор с букмейкърска компания, която ще се изписва на екипите за 2 сезона напред и оттам ще получат 16 млн. евро. А когато стане готов новия стадион ЮВЕНТУС ще е първият клуб в Италия, който ще играе на свой личен стадион и се очакват големи приходи. FORZA JUVE *beer*

shizofrenik
29.04.2010 14:13

Това лято ще бъде много интересно.Много играчи от Милан и Юве ще се махат също така и много нови футболисти ще идват.интер вече имат много пари стигнаха до финал ще купуват като луди,Милан имат нов спонсор , Юве задължително им трябват нови играчи Рома и те ще купуват здраво . *thumb_up*