22 478 лева получиха школите на Левски и ЦСКА след националното преброяване на феновете

13:43
22 478 лева получиха школите на Левски и ЦСКА след националното преброяване на феновете
Общо 22 478 лева бяха дадени на школите на Левски и ЦСКА от телевизия "Ринг". Средствата са събрани от инициативата Национално преброяване на феновете на Левски и ЦСКА "Ти от кой си?".

9729 лева бяха връчени на шефа на школата на Левски Бисер Хаздай, като тези пари са 43 процента от събраните. Феновете на ЦСКА пратили смс или обадили се са 57 процента и ръководителят на школата на "червените" Георги Велинов получи 12 758 лева. Награждаването бе предшествано от демонстративен двубой между тимовете на "сини" и "червени", родени през 1998 година. Редовното време на мача завърши 0:0, като през цялото време на двубоя, а и при дузпите, донесли победата на Левски с 5:3, блестеше "синия" страж Драго Петков.

Щастливото събитие бе помрачено от контузията на малкия футболист на Левски Андреа Иванов, който получи разтежение, подхлъзвайки се след като бе вкарал първата дузпа. Двубоя наблюдаваха "сините" легенди Божидар Искренов и Даниел Боримиров, "червените" бяха представени от старши-треньора си Адалберт Зафиров.

Официалните гости на събитието бяха президентът на ПФЛ Валентин Михов, който награди младите футболисти с медали, финансовият директор на Левски Константин Баждеков, изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков, както и изпълнителният директор на Ринг.бг Ивайло Гюров, който обеща инициативата да се повтори, като този път преброяването ще включва всички отбори от "А" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация