Милано посрещна интеристите като герои

13:13
Милано посрещна интеристите като герои
Около 1000 фенове на Интер посрещнаха Жозе Моуриньо и компания с песни и плакати на летището в Милано, след като португалецът заведе "нерадзурите" на първия им финал от 1972 година насам.

Феновете, които бяха опиянени от успеха на тима си и от дълго време жадуваха този триумф, свиреха с клаксони и издигаха гигантски флагове в центъра на града, след елиминацията на Барселона от най-престижния европейски клубен турнир.

Победителите от 1964 година и 1965 година ще се срещнат с Байерн Мюнехн на финала в Мадрид на 22 май. На плакатите, с които посрещнаха любимците си, привържениците бяха изписали: "Добре дошли, герои!"

Защитникът Иван Кордоба описа атмосферата на летището като луда, докато съотборника му Майкон беше още по-ентусиазиран, като предрече требъл за отбора в Шампионска лига, Серия "А" и Купата на Италия, независимо, че "нерадзурите" могат да изгубят и трите.

"Това е неописуема емоция, Моуриньо е най-великият треньор в света. Имам сълзи в очите", заяви фен на Интер пред "Ройтерс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
29.04.2010 14:48

А ти си жив путио *lol* с 10 човека Интер ви направи смешни бе... 2 голови положения за 90мин с човек повече ГОЛЕМИТЕ Барса