\"Спираме и Левски за Европа\"

09:14
\"Спираме и Левски за Европа\"
Легендата на Черно море Иван Василев очаква неговият тим да свърши и втората половина от започнатата работа на "Надежда".

"Спряхме Локото за Европа, а сега предстои да направим същото и с Левски, когото спряхме и за купата през декември", каза Василев.

"В едно честно първенство, макар и неуспешно за нашия тим, можем и трябва да вземем исторически успех, защото Левски рядко е толкова удобен и възможен за преодоляване съперник."

Василев беше треньор на Черно море при последната му победа над Левски в "А" група - с 3:1, на 18 септември 1978 г. във Варна. Част от онзи тим на "моряците" е и халфът Янчо Богомилов. Запитан каква е прогнозата му за неделния мач на "Тича", Янчо заяви:

"Тази пролет не е успешна за нас, липсват ни контузените титуляри и не виждам футболисти, които да ти напълнят душата. Много трудно може да победим, но хубавото е, че Левски не е силен и това прави сблъсъка непредсказуем. Не съм оптимист, но дано на терена нашите ме опровергаят. Вярвам, че по традиция прекрасната ни публика ще бъде 12-ят ни играч и аз й пожелавам да изживее същите емоции от последната ни победа над "сините"."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация