Прогнозите на Ники Веселинов - 12-и кръг

23:33
Прогнозите на Ники Веселинов - 12-и кръг
Този кръг ще премине под знака на още едно голямо дерби в английския футбол: Арсенал - Манчестър Юнайтед. Челси бе лошо набит в Шампионскта лига и това показа, че отборът не е безгрешен. Хъл доказа същото срещу Арсенал и Ман.Юн, макар, че срещу последните не успя. Видяхме съживяването на Тотнъм на всички фронтове и въобще се очерта интересен и равностоен шампионат, без "големите четири" да се откъсват брутално напред в класирането. Поне досега....
Играха се и срещи в клубните турнири, винаги това дава отражение.

Събота, 8 ноември

14.45 часа : Арсенал - Манчестър Юнайтед - Х , гол/гол

Английската футболна асоциация ще разследва Алекс Фъргюсън, заради непристойно поведение спрямо съдията по време на мача между "червените дяволи" и Хъл Сити миналата събота. Фъргюсън е задължен да отговори на обвиненията най-късно до 19 ноември. Едва ли разследването ще смути сър Алекс, още повече че той е свикнал на такива работи. Останалото в отбора е наред. В Арсенал Емануел Адебайор със сигурност излиза от строя за три седмици, Тио Уолкът до сряда, а под въпрос са наританите в срещата със Сток Сити Бакари Саня и Уилям Галас. Никлас Бендтнер пък догря своите с изявлението, че Арсенал може да бие Юнайтед и да спечели титлата.
За мен мачът е равен.

14.45 часа : Уигън - Сток Сити - 1 Х

Сток взе че се изхвърли в предишния кръг като би Арсенал, но и Уигън взе мача си като гост на Портстмут. Две точки разделят двата отбора в класирането. В никакъв случай тук не може да се говори за твърда единица. Единствено залагам на това, че на своя "Джей Джей Би Стейдиъм" "синьо-белите" от Уигън играят принципно силно, а това че съперниците им биха Арсенал нищо не значи. Преди двубоя и двата съперници бяха много любезни в оценките си за играта на съперника. Може да се сложи единица и хикс за застраховка.

17.00 часа : Хъл - Болтън - 1 Х

Болтън си остава слаб гост според мен, а Хъл поне досега доказва, че може да играе еднакво силно навсякъде и срещу всички. В състава на домакините е любопитно, че вече се включи един от големите доскоро в Болтън - Стелиос Янакопулос. Гостите ще са без наказания си капитан Кевин Нолан, възстановен Йохан Елмандер. Аз все още не вярвам като цяло на Хъл, че ще се класира добре и ще остане примерно там където е сега.
И все пак това е една от добрите единици в тиража.

17.00 часа : Съндърланд - Портсмут - 1 2

Двата тима си приличат. Веднъж взимат победи над силни състави с добра игра, следващия път катастрофално падат. В Помпи дълго ще съжаляват за мениджъра си Хари Реднап. Заедно с помощника му Тони Адамс бяха добър екип. Сега ученикът трябва да се оправя без учителя си и поне в началото се вижда, че му е много трудно. В Портсмут за пръв път от началото на сезона ще се появи Нико Кранчар. При домакините наставникът Рой Кийн е спокоен, защото разполага с много и силни нападатели и дори си позволи да преотстъпи вчера един от тях - Майкъл Чопра в Кардиф. По-добре да не се пипа тази среща заради противоречивото представяне на двата състава досега.

17.00 часа : Уест Хям - Евертън - 1

Може и да не е правилна тази прогноза, но за "чуковете", на техен терен опитвам от две години да прогнозирам винаги с единици. Понякога излизат, понякога не. Двата тима си размениха ролите. В първите кръгове "чуковете" се движеха много добре, а "карамелите" много зле. После стана обратното. Засега с Дзола Уест Хям печели по една точка на три мача, което може да го закара и в по-долната дивизия. Може точно сега, като нямат и контузени играчи, да вземат победата. Ако Евертън не постигне постоянство няма да се върне там, където в последните години. Въпреки всичко мачът клони по-скоро към равен.

► 19.30 часа : Ливърпул - Уест Бромич - 1 тв.

Който търси изненади да пише друг знак. Коефициентът ще е добър. Но домакините веднъж ще знаят как са завършили Арсенал и Ман.Ю, а втори път ще имат идеалната възможност да им се измъкнат напред с още точки. В Ливърпул се завръща Фернандо Торес, мениджъра Рафаел Бенитес следващата седмица трябва да подписва новия си договор, така че как да се губят точки точно сега. В Уест Бромич се завръщат двама важни играчи - Филипе Тейшейра и Джеймс Морисън, но пък ще отсъстват двама титулярни бранители - Леон Барнет и Абдулай Мейте. Който търси изненади да пише друг знак. Коефициентът ще е добър.


Неделя, 9 ноември

15.30 часа : Блекбърн - Челси - 2

Челси получи три здрави плесници в Шампионската лига от Рома и сега трябва да си го изкара на някой. Блекбърн е подходящ за целта, защото доказа че у дома не може да играе успешно срещу силните - загуби и от Юнайтед, и от Арсенал. В Блекбърн, Джейсън Робертс си преподписа договора, това винаги дава импулс в играта. Нападателят яко изчетка Челси, като каза че според него те играели най-добре в момента в Европа. За домакините е много важно Роке Санта Круз да е готов за игра. В Челси Джон Тери се извини на феновете за загубата от Рома, всичко е наред. Една от отличните двойки в тиража.

17.00 часа : Астън Вила - Мидълзбро - 1, над 2,5 гола

Вила играе много силно тази година. Успя да удари макар и с минималното 1:0 Славия Прага като гост. Мачът за УЕФА може да се отрази на физичиското състояние на играчите защото бе в четвъртък вечерта. Домакините обаче са много силни на "Вила Парк", статистиката срещу Боро е на тяхна страна, а и Мидълзбро не играе силно навън. Единица без особени рискове.

17.00 часа : Манчестър Сити - Тотнъм - Х, гол/гол

Нали помните правилото - когато не знаете какъв знак да пишете за даден мач, пишете му хикс. Тези отбори са толкова добре познати у нас от предаванията по телевизията заради българите, особено Бербатов, че всеки запалянко би могъл сам да си пише прогнозите за такъв двубой. И двата отбора играха за УЕФА в четвъртък, защо пак да се хвърлят със всички сили. Още повече, че под ръководството на новия си мениджър Хари Реднап в Тотнъм всичко потече по мед и масло и отборът изведнъж стана силен. Дори Роман Павлюченко се излекува и веднага започна да вкарва. Хиксов мач.

18.00 часа : Фулъм - Нюкясъл - Х 2

Още един от загадъчните двубои, на които може би не трябва да се правят прогнози. Не за друго, а защото има някой невидими на пръв поглед неща. Фулъм има състав, с който спокойно би могъл да е в първата десетка и е необяснимо защо в последните си седем мача в шест от случаите не може да постигне победа. Нещо подобно ставаше в Нюкясъл и Тотнъм и като си смениха мениджърите всичко потръгна. Така, че по-скоро бих залагал кога ще уволнят Рой Ходжсън. Никой не вярваше на Джо Киниър в началото когато пое отбора на "свраките", но кръг след кръг треньорът с временния контракт го измъкна от тинята където бе затънал. Майкъл Оуен, Ники Бът, Джоуи Бартън - върху тези тримата ще гради тактиката си Киниър и в този мач. Непредвидима среща, която по-скоро клони към двойка.


Успех!

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iksvel
08.11.2008 16:34

Защото Хъл са мнохо силни, а Болтън са смешници...Сега аз да питам кой идиот ще би могъл да заложи за Манчестър Юнайтед ...

Frankie_Lampard
08.11.2008 14:10

Забелязах , че всички сте дали против Болтън , защо не давате поне минимален шанс на отбора ?!

mancy
08.11.2008 13:23

Арсенал - Манчестър Ю. - Х

Уигън - Стоук Сити - Х

Хъл Сити - Болтън - 1 2

Съндърланд - Портсмут - 1 2

Уест Хям - Евертън - Х 2

Ливърпул - У.Б.А - 1

Блякбърн - Челси - 2

Астън Вила - Боро - Х

Манчестър Сити - Тотнъм - 1

Фулъм - Нюкясъл - Х

ffffffffff
08.11.2008 13:17

Арсенал - Ман Юн gol /gol
Уигън - Стоук x
Хъл Сити - Болтън 1
Съндърланд - Портсмут 2
Уест Хям - Евертън x
Ливърпул - У.Б.А over
Блякбърн - Челси 2
А.Вила - Мидълзбро over
Ман Сити - Тотнъм 1
Фулъм - Нюкясъл x

bacill
08.11.2008 11:57

Арсенал - Ман Юн 1:1
Уигън - Стоук 2:1
Хъл Сити - Болтън 1:0
Съндърланд - Портсмут 0:0
Уест Хям - Евертън 1:0
Ливърпул - У.Б.А 0:0
Блякбърн - Челси 1:2
А.Вила - Мидълзбро 1:0
Ман Сити - Тотнъм 2:0
Фулъм - Нюкясъл 1:1


svetla_vn
08.11.2008 01:06

Арсенал - Юнайтед Х
Уигън - Стоук Сити 1
Хъл Сити - Болтън 1
Съндърланд - Портсмут 1X
Уест Хям - Евертън 2X
Ливърпул - Уест Бромич 1
Блекбърн - Челси 2
Астън Вила - Мидълзбро 1
Манчестър Сити - Тотнъм 1Х
Фулъм - Нюкасъл 1Х

speedy_vr
08.11.2008 00:45

Арсенал - Юнайтед 2тв
Уигън - Стоук Сити 1Х
Хъл Сити - Болтън 1тв
Съндърланд - Портсмут Х
Уест Хям - Евертън 1
Ливърпул - Уест Бромич 1тв
Блекбърн - Челси 2тв
Астън Вила - Мидълзбро 1
Манчестър Сити - Тотнъм 1Х
Фулъм - Нюкасъл 2 X

cmexypahko
08.11.2008 00:42

Искам да вмъкна само Арсенал 1:2 Ман. Според мен.. Успех на всички

hitrin
08.11.2008 00:00

Само ще кажа
Арсенал-Ман.Юнайтед тв.1

sedefawe
07.11.2008 23:21

Арсенал - Юнайтед 1X
Уигън - Стоук Сити 1
Хъл Сити - Болтън X
Съндърланд - Портсмут 1
Уест Хям - Евертън 1
Ливърпул - Уест Бромич 1
Блекбърн - Челси 2
Астън Вила - Мидълзбро X
Манчестър Сити - Тотнъм 2
Фулъм - Нюкасъл 1

valdes92
07.11.2008 22:07

Арсенал - Юнайтед 2 тв
Уигън - Стоук Сити 1
Хъл Сити - Болтън 1
Съндърланд - Портсмут 2
Уест Хям - Евертън 2
Ливърпул - Уест Бромич X
Блекбърн - Челси 2
Астън Вила - Мидълзбро X
Манчестър Сити - Тотнъм 2
Фулъм - Нюкасъл 2 тв

rufcho
07.11.2008 22:02

Арсенал - Юнайтед 2
Уигън - Стоук Сити X
Хъл Сити - Болтън 1 X
Съндърланд - Портсмут 1
Уест Хям - Евертън Х
Ливърпул - Уест Бромич 1тв
Блекбърн - Челси 2тв
Астън Вила - Мидълзбро 1
Манчестър Сити - Тотнъм X гол/гол
Фулъм - Нюкасъл 2

Успех

Spairo
07.11.2008 21:54

Арсенал - Юнайтед - 1
Уигън - Сток Сити - 1
Хъл Сити - Болтън - 1
Съндърланд - Портсмут - Х
Уест Хям - Евертън - 2 над 2,5 гола
Ливърпул - Уест Бромич - 1 [4;0] 2 гола на Джерард, 1 Торес 1 Кийн
Блекбърн - Челси - 2
Астън Вила - Мидълзбро - под 2,5 гола 1Х
Манчестър Сити - Тотнъм 1 гол/гол над 2,5
Фулъм - Нюкасъл 2тв

rosi_88
07.11.2008 21:39

Арсенал - Юнайтед 1тв
Уигън - Стоук Сити 1тв
Хъл Сити - Болтън Х2
Съндърланд - Портсмут под 2,5 гола
Уест Хям - Евертън Х2
Ливърпул - Уест Бромич 1тв
Блекбърн - Челси 2тв
Астън Вила - Мидълзбро 1
Манчестър Сити - Тотнъм гол/гол
Фулъм - Нюкасъл Х2

Hancok
07.11.2008 21:29

Арсенал-Манчестер Юнаитед 2
Уигън- Стао Сити 1
Хъл Сити - Болтън 1
Съндърланд- Портсмунт х
Уест Хям - Евертун 2
Ливурпул - Уест Бромич 1
Блякбърн - Челси 2
Астун Вила - Мидълзбро 1
Манчестър Сити - Тотнъм х
Фулъм - Нюкясъл х

Notlike
07.11.2008 21:11

Арсенал - Манчестер Юнайтед Х
Уигън - Сток Сити 1
Хъл - Болтън 1
Съндърланд - Помпи Х
Уест Хям - Евертън Х
Ливърпул - Уест Бром 1
Блякбърн - Челси 2
Астън Вила - Боро Х
Манчестър Сити - Тотнъм 2
Фулъм - Нюкясъл Х

Crunk
07.11.2008 20:42

Арсенал - Манчестер Юнайтед 2
Уиган - Сток Сити 1
Хъл - Болтън X
Съндърланд - Помпи 2
Уест Хям - Евертън Х
Ливърпул - УБА 1
Блякбърн - Челси Х
Астън Вила - Боро 2
Манчестър Сити - Тотнъм Х
Фулъм - Нюкясъл 2

iksvel
07.11.2008 20:29

Арсенал - Юнайтед 1Х
Уигън - Стоук Сити 1
Хъл Сити - Болтън 1
Съндърланд - Портсмут под 2,5 гола
Уест Хям - Евертън 1Х
Ливърпул - Уест Бромич 1Х
Блекбърн - Челси 2
Астън Вила - Лидълзбро 1
Манчестър Сити - Тотнъм Х2
Фулъм - Нюкасъл 1Х