Божинов флиртува с Моуриньо

19:09
Божинов флиртува с Моуриньо
Валери Божинов бе записан в специално видео, в което призовава феновете на Парма да напълнят стадиона в предстоящия мач от предпоследния кръг на серия "А" и да сътворят ад за претендента за титлата Рома. Видеото е поместено на сайта на "дуковете". Освен българина в агитационния материал участват още Антонели и Биабиани.

За българина обаче мачът е далеч по-специален. Нееднократно той флиртува с мениджъра на Интер Жозе Моуриньо. Специалния пък му пращаше SMS-и и дори го призова да накаже и Рома с гол, за да помогне на "нерадзурите" да спечелят титлата.

Затова Божинов не крие, че чака с нетърпение сблъсъка с Франческо Тоти и компания и зове тифозите на "пармалатите" за подкрепа.

През това време шефове на Парма отскочиха до Англия и стартираха преговорите с Манчестър Сити за трансфера на Валери. Той има договор с "гражданите" за още година, на италианците искат да го закупят това лято. Предстоят още разговори за трансферната сума.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
29.04.2010 02:38

Някой спомня ли си , че докато беше контузен в Ман Сити , Божинов бе заявил , че мечтата му е един ден като се върне в Италия да играе с фланелката на Рома ?

donatelo
28.04.2010 20:53

В момента Божинов ,Митко Рангелов и Макриев са най-добрите нападатели.

TylerDurden
28.04.2010 20:45

Да го д**ат и Моу, и Алисиев! Т'ва нашто татуирано недоразумение, дето си мисли,че е футболист да иде на направи една бибитка на португалския "специален", защото Римляните така и така ще ги ушият! Форца Рома, фа ван куло кацо мио нерадзури!

Par7y5haker
28.04.2010 20:39

chelsea аз пък мисля, че е много спорно *stop*
Божинов има много да се доказва докато стигне до нивото на Стенли,Мартин и Бербатов *wink*
Аз лично се надявам Валери да отиде в някой по-класен отбор и да бъде титуляр

chelsea18
28.04.2010 19:23

Ами може и да го вземе *wink* Специалния да ти прилича на някой четкаджия ? Всичко е възможно и дано го вземе Божинов е най-добрия бг играч БЕЗСПОРНО *thumb_up*

levskarra
28.04.2010 19:16

тоя да не мисли,че специялния ще го вземе в интер *lol*