Бразилия измести Испания от 1-о място, България продължава да губи позиции

14:20
Бразилия измести Испания от 1-о място, България продължава да губи позиции
Националният отбор на Бразилия успя да изпревари европейския шампион Испания и вече заема първо място в годишната ранглиста на Световната футболна асоциация ФИФА. "Селесао" излезе начело в класирането с 1611 точки, а "Ла Фурия" има актив от 1565 точки.

На трето място вече се намира селекцията на Португалия. Челната десетка на най-силните национални отбори се допълва от Холандия, Италия, Германия, Аржентина, Англия, Хърватия и Франция.

Националният отбор на България пък падна до 39-о място в ранглистата със 740 точки, което е с едно място назад спрямо миналия месец.

Освен Англия, съперниците ни в европейските квалификации са класирани по следния начин: Швейцария е на 26-о място с 854 точки, Черна гора е на 65-а позиция с 500 точки, а селекцията на Уелс е 75-а с 429 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
28.04.2010 20:59

Нечесно според теб е Бразилия да е пред Испания ?! Сега на това Световно ще си проличи класат не се притеснявай *thumb_up* Просто не виждам кой може да спре Селесао , що се отнася до това дали Италия може да защити титлата си , мисля че можем , стига да бъде навит Неста да играе ще имаме добра защита с Киелини , не ни трябва Канаваро , мисля че и Гросо в момента не е във форма , но както винаги без значение в каква форма е прави страхотни мачове за СКУАДРАТААА ! Го Го АДЗУРИИИИИ ! *beer* *party* *devil*

lamers_pro
28.04.2010 19:53

Как така?!Откъде тези точки?!Харесвам и Бразилия,и Испания,ама ми се вижда малко нечестно! *thumb_up*

bacardy_breezer
28.04.2010 15:02

Абе нещо не я разбирам тая ранглиста *erm* На какъв принцип се дават тея точки някой знае ли?Немога да разбера как Португалия за 2 месеца се изкачи от 7мо на 3то място. *sick*