Батков хвърли торба пари на Баждеков

11:08
Батков хвърли торба пари на Баждеков
Собственикът на Левски Тодор Батков се срещна вчера сутринта с изпълнителния директор на клуба Константин Баждеков. Според запознати двамата са обсъдили финансовите проблеми на клуба и са начертали план, по който футболистите трябва да си получат дължимите пари до 15 май. Именно до тази дата Батков е обявил, че играчите ще получат всичките забавени пари. Както "Меридиан Мач" съобщи, на "Герена" имат да взимат заплати, премии и част от бонуса за класирането на отбора в Лига Европа.

Още от днес ръководството ще започне изплащането на дълга си към играчите. "Сините" ще получат пари, за да бъдат с пълни джобове за изключително важното гостуване на Черно море в неделя. Победа за Левски на "Тича" до голяма степен ще доближи отбора до евротурнирите.

Междувременно срещата между собственика на клуба Тодор Батков и мениджъра Георги Иванов беше отложена за след мача с Черно море. Двамата трябваше да се видят в понеделник, а след това във вторник, но в крайна сметка сбирката се отложи за другата седмица, когато ще е ясен резултатът на "Тича". Батков и Гонзо трябва да разговарят за селекцията, а тя със сигурност ще зависи от това дали Левски ще играе в евротурнирите, или не. Точно заради това съдбоносната среща между Батков и Георги Иванов беше отложена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toni_sf
28.04.2010 12:02

*smile* досега не се ли знаеше че е така , или лиценз ще се вземе или бфс ще уреди някой сьдия за тези мачове, не може да се допусне левски да е извьн европа *party*