Ван Гаал спести всякакви похвали за Олич

10:33
Ван Гаал спести всякакви похвали за Олич
Нападателят на Байерн Мюнхен Ивица Олич не получи никакви похвали от своя треньор за представянето си снощи срещу Олимпик Лион (3:0). Хърватинът наниза и трите гола за класическата победа на баварците, но Ван Гаал настоява, че Олич просто си е свършил работата както трябва и головете му са плод на усилията на целия отбор.

Според холандеца нападателят закономерно е вкарал три гола, след като е играчът с най-много възможности да направи това.

"Съжалявам, но така мисля", обясни Ван Гаал.

Самият Олич потвърди неговите думи, като каза, че целият тим е действал компактно и когато е получил толкова много възможности, му е било лесно да вкарва в противниковата врата. Ван Гаал допълни, че ще му бъде много приятно да даде пресконференция заедно с приятеля му Жозе Моуриньо на стадион "Сантяго Бернабеу", който ще посрещне финала на Шампионската лига.

"Мисля, че е по-вероятно да играем с Интер Милано и това би ми дало възможност да имаме пресконференция с моя приятел Моуриньо", каза Ван Гаал. Настоящият треньор на Интер беше асистент в Барселона, когато Ван Гаал заемаше поста мениджър от 1997 до 2000 г.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация