Драма! Бият шута на Вили Вуцов!

18:24
Драма! Бият шута на Вили Вуцов!
Ръководството на Славия в лицето на човека, който дава парите - Младен Михалев, и президента Венцислав Стефанов, обмисля вариант да покани за старши треньор Славолюб Муслин, съобщава "24 часа". Бившият наставник на Левски бе доведен в България от вече покойния член на управителния съвет на “белите” Милчо Бонев - бай Миле.

Преди няколко седмици сърбинът е бил търсен отново на Герена, твърдят медиите в западната ни съседка.

Славия ще се реши на вариант Славолюб Муслин, ако увеличи бюджета за новия сезон. Опитният специалист не само има по-високи финансови изисквания като заплати и премии, но и ще настоява за качествена селекция, за да може най-накрая тимът от Овча купел да участва в евротурнирите.

От два месеца Муслин е безработен, след като бе уволнен от кипърския Анортозис заради провал в турнира за купата на страната. За 22 години стаж като треньор Муслин е водил 13 отбора.

Сегашният наставник Велислав Вуцов, който на 99 процента ще бъде освободен, бе глобен с 3000 лева заради хулиганските си изказвания към съдиите след дербито с ЦСКА. На главния рефер Христо Ристосков пък бяха спрени правата за 4 мача. Той даде дузпа за “червените”, кръстена от шефа на съдиите Костадин Костадинов“Пепеляшка”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация