Берлускони разкри кой ще е новия треньор на Милан

14:37
Берлускони разкри кой ще е новия треньор на Милан
Президентът на Милан Силвио Берлускони заяви, че Филипо Гали ще е новият треньор на тима от следващия сезон, съобщава "Ла Република".

Твърди се, че при "росонерите" предстои сериозно обновяване на състава. Гали ще бъде повишен от младежкия отбор и ще наследи поста на Леонардо в първия състав. Мауро Тасоти ще остане като помощник на Гали.

Филипо Гали е прекарал по-голямата част от кариерата си в Милан. Той е юноша на клуба, роден на 19-и май 1963 година. Гали играе на позицията централен защитник и от 1983 до 1996 година изиграва над 200 мача с екипа на миланския гранд.

От 2006 година Филипо Гали започва работа като треньор в детско-юношеската школа на "росонерите". Очаква се с неговото назначаване на поста старши-треньор да започне своеобразно подмладяване на първия отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_milan
29.04.2010 00:03

е анчелоти имаше по-голям стаж като треньор.
а за защитник треньор моите наблюдения са,че защитниците имат по добри треньорски качества.
но с този гали това ми прилича на поредния тъп експеримент

dead_addicted
27.04.2010 19:56

Tyrion , брат ами че Анчелоти да не би да е бил на друг пост преди в Милан ?о.О Няма място за никакво сравнение между Гали и Ферара (между другото като Ферара се махна от Юве промени ли се нещо ? отбора продължи да прави слаби мачове...)

Tyrion
27.04.2010 14:48

Централен защитник поема голям италиански клуб - звучи като случая с Чиро Ферара *lol*