Халф на Левски аут до края на сезона

13:36
Халф на Левски аут до края на сезона
Представителният тим на Левски проведе тази сутрин първото си тренировъчно занимание за седмицата преди гостуването в неделя на Черно море във Варна от 28-ия кръг на първенството.

Спортният директор Георги Иванов изведе на тренировъчния терен 21 полеви играчи и трима вратари.

Сред тях не бе младият халф Лъчезар Балтанов. Полузащитникът се подготвяше във фитнеса, а след това проведе и физиотерапия. Балтанов получи контузия на последната тренировка преди двубоя с Пирин Благоевград. След направения му преглед бе установено частично разкъсване в областта на адукторите. Очаква се възстановяването на Балтанов да продължи около три седмици, което на практика означава, че той няма да вземе участие в двубоите на Левски до края на сезона.

Заради различни болежки на облекчен режим се подготвяха още петима футболисти на Левски. Дарко Тасевски (с възпаление на вътрешна връзка на коляното), Веселин Минев и Петер Петраш (и двамата с проблеми в кръста), Шакиб Бензукан (с болки в задната част на бедрото, след директен удар) и Георги Сърмов (с пренапрежение на адукторите) взеха участие само в началото на тренировката, когато бяха беговите упражнения. Добрата новина е, че Седрик Бардон от днес тренира наравно с останалите си съотборници. Френският полузащитник страдаше от възпаление на палеца, но в момента се чувства добре и се подготвя на пълни обороти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация