В Русия скочиха срещу Иван Иванов

13:28
В Русия скочиха срещу Иван Иванов
Полузащитникът Иван Стоянов определено има качества да играе на ниво в руската Висша лига, но тези на централния защитник Иван Иванов са под доста сериозен въпрос, това е мнението на спортно-техническото ръководство на
Алания Владикавказ след първите седем кръга за привлечените от ЦСКА футболисти.

Иван Стоянов донесе победата на Алания с 1:0 при гостуването си на Ростов, след като се разписа в 13-ата минута. Според регионалната телевизия на Северна Осетия обаче наставникът на тима Владимир Шевчук е останал разочарован от двата пропуска на Стоянов след гола, които са могли да решат мача и да успокоят отбора. Веднъж той изпратил топката в аут от наказателното поле, а при втория удар вратарят на домакините от Ростов подложи тялото си и спаси вратата си от ново попадение.

Въпреки това, Иван Стоянов се представи доста добре в периода на адаптация. Ситуацията със сънародника му Иван Иванов обаче е доста комплицирана. След няколко сериозни грешки в първите мачове и постоянно доверие, в мача с Ростов той беше изваден от стартовия състав.

Според регионалната телевизия на автономната провинция, двамата централни бранители на Алания- африканците Франсиско Зуела Ангола и Гур Дакоста Кот д\'Ивоар, също не са били блестящи.

Доверието обаче към тях ще остане и за мача с Рубин, който е този уикенд.
Новакът в руската Висша лига е на 13-о място с 8 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
16.05.2010 12:09

Такива стават всички играчи минали през ЦСКА.Я педали,я жена ще пребият,я щесе напият...

tenebrum
27.04.2010 14:41

тая издънка Иван Иванов и за Б група на Азербейджан не става,много е зле тва лекенце -никакви качества,сигурно сега се чудят от клуба му как да се отърват от него и каква грешка са направили *lol*

Lucas_Podolski
27.04.2010 13:41

Алкохолът не прощава на никого, Русия г*й можеше да стане голям футболист, но си помисли, че вече е такъв и взе да се държи като Кристиано Роналдо! Е нека те мачкат сега, лекенце, да се сетиш откъде си почнал, докато не осъзнаеш, че за нищо не ставаш и че си поредния пияница - чудо за 1 ден! Догодна в Сливен ти пожелавам да риташ!