Бекъм се връща на терена през ноември

08:32
Бекъм се връща на терена през ноември
Английският полузащитник Дейвид Бекъм ще бъде готов да се върне в игра не по-рано от ноември, съобщи самият футболист.

Бекъм получи контузия през март по времето, когато бе преотстъпен от Лос Анджелис Галакси на Милан, която контузия ще го лиши от участие на Световното в ЮАР. Заради нея се очертава и да пропусне първенството в Мейджър Лигата на САЩ.

"Няма да мога да тичам през следващите 3 месеца и вероятно ще бъда способен да играя чак през ноември", заяви Бекъм за "ABC".

Контузията си британецът получи по време на мача Милан - Киево, завършил 1:0 за момчетата на Берлускони. Веднага след срещата Бекъм отлетя за Финландия, където му бе направена операция. Последната бе успешна, но процесът на възстановяване се оказа дълъг.

"Няма как, трябва да чакам пълното оздравяване на глезена ми. Абсолютно ми е невъзможно да играя в момента, тъй като още не разполагам с необходимата гъвкавост", заключава Бекъм.

Футболистът направи всичко възможно, за да бъде извикан в националния тим на Англия от селекционера Фабио Капело, като заради това дори се върна в Милан, но контузията му попречи да осъществи мечтата си. Понастоящем той се възстановява у дома си в Лос Анджелис, където живее със семейството си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация