В Левски палят свещи за ЦСКА

08:26
В Левски палят свещи за ЦСКА
Всички на "Герена" чакат ЦСКА да бие Локомотив София в неделя и Левски да стане трети. "Сините" вече палят свещи за мача на "Армията", макар че очакват някаква магария. Съдбата на Левски дали ще играе в Европа вече е в краката на ЦСКА.

"Дано да бият, ама не ни се вярва - коментира пред "7 дни спорт" фактор от Герена. - Няма да се учудим, ако извъртят 0:0 и си обслужат интересите взаимно."

В Левски припомнят, че преди 11 години ЦСКА имаше възможност да ги направи шампиони, ако беше победил Литекс в края на първенството. Тогава на "Армията" хората на Димитър Пенев водеха с 2:0 на полувремето, но след това Литекс вкара три гола и взе титлата. ЦСКА е ФК Тъпан, каза тогава Наско Сираков. Сега обаче, освен че ЦСКА трябва да бие Локото, на "сините" им се налага да победят Черно море във Варна. Иначе схемата за Европа отива на боклука.

По правилник всички мачове от последните три кръга на първенството се играят в един ден и са с общ начален час. Тази мярка е предприета, за да се избегнат евентуални уговорки между отборите. Тази седмица двубоите са в неделя от 18:00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
27.04.2010 12:02

Левски не зависи от никой и не иска ничия помощ..не ни интересува резултата от мача на "Кочин парк".Всичко е в краката на нашите футболисти,тъй като при евентуален "Х" в Борисовата градина,точките с локо стават поравно.Да,пред нас са,но бъдете сигурни,че вземем ли мача във Варна..Левски няма къде да сгреши.Сами си помислете дали същото се отнася за буферите.Не ни интересува мача..искаме Левски да побеждава! И нека всички сме до отбора,а когато накрая теглим чертата..ще видим кой от къде и накъде,на кой му се играе за най-добрия и обичан отбор в България..само ЛЕВСКИ!

Lucas_Podolski
27.04.2010 11:09

AviMC е прав, изобщо не ни итересува развоя на мача, то е ясно че ще се нагласи мача, само че трудното е да измислят как да го нагласят, защото Чорбата има 2 мача с моретата а Балъков не е ничия к*рва! Да не говорим за отбора с по-малко фенове отколкото футболисти Доко Сф - накрая в Пловдив ще се играе на живот и смърт с буферите! Така че всичко отново е в наши ръце - не печелим мача с Варна и губим квотата за ЛЕ...

AviMC
27.04.2010 10:12

В цска и локо сф палят свещи, и отправят молитви към Всевишния-ЛЕВСКИ да загубят. Във ЛЕВСКИ най-салбо ги интересува какви резултати ще направят арменците и железничарите *thumb_up*

nikigkwc
27.04.2010 09:54

в преките двубои Локо печели срещу Левски, т.е. ако завършат с равни точки, Локо ще е пред Левски. Затова равен м/у ЦСКА и Локо може да не стигне на Левски за Европа.

Notlike
27.04.2010 09:49

Първият загубен мач е във Варна, ще се постарая и аз да имам влияние с моите възгласи за "моряците" *thumb_up*

georgiew_71
27.04.2010 09:23

Извинявам се много,но автора на тази статия нещо много си измисля.Напротив,ако резултата завърши наравно между двата отбора от това печели Левски.Нека да погледне класирането и оставащите мачове на двата отбора.Разбира се Левски също има къде да загубят точки,но при положение,че си вземат и трите мача,тогава?????????