Монтана запази надеждите на Локо Мездра за спасение

17:58
Монтана запази надеждите на Локо Мездра за спасение
Монтана не успя да победи Локомотив Мездра и след 4 поредни победи завърши само 1:1 с играчите на Войн Войнов в мач от 27-ия кръг на "А" група.

Мачът започна скучно и двата тима трудно създаваха голови ситуации. В 18-та минута обаче гостите останаха с човек по-малко. Мартин Кавдански бе изгонен с директен червен картон, след като изрита в главата Луис Едуардо.

Все пак Локомотив имаше шанс да открие резултата в 25-та минута след неразбирателство в отбраната на домакините, но стражът Иванов все пак спаси.

Димитър Петков направи още по-непростим пропуск за гостите в 40-та минута. Той остана сам срещу Иванов, но изстрелът му бе избит в корнер от стража. Домакините отговориха с удари на Димитров и Илиев, но Господинов бе на мястото си.

Монтана започна отлично втората част и в 49-та минута Едуардо пропиля златен шанс, след като стреля в левия страничен стълб на вратата на гостите. Минута по-късно обаче резултатът беше открит. Венци Иванов получи топката на границата на наказателното поле и и със силен шут в десния ъгъл реализира за 1:0. В 69-та минута Миро Иванов пък за втори път след Едуардо уцели лявата греда.

Минута по-късно, спазвайки максимата, че ако не вкараш, ще ти вкарат, Локомотив върна гола. Александър Киров се възползва от грешка в защитата на домакините и останал сам срещу Иванов изравни резултата. Гостите можеха дори да спечелят, но удар с глава на Христозов в 89-та минута не намери целта. Така Монтана остана 11-ти с 36 точки, а Локомотив Мездра продължава да е в зоната на изпадащите и е 14-ти с 23 точки. До края има три кръга.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация