Феновете на Ливърпул купуват клуба

12:37
Феновете на Ливърпул купуват клуба
Организация на привържениците на Ливърпул предостави отворено писмо до американските собственици на най-титулувания английски клуб, в което им предлага да закупи отбора. Групата от фенове на "червените" иска да купи основния дял акции на клуба от Том Хикс и Джордж Жилет. Както е известно многобройните привърженици на Ливърпул в Англия са крайно недоволни от управлението на любимия им отбор от американците.

В писмото на организацията, в която членуват и трима бивши футболисти на Ливърпул, се казва че привържениците са готови да седнат на масата за преговори със собствениците на клуба и да откупят техните дялове. Според тях една приемлива цена ще бъде удачно решение за всички свързани с Ливърпул, а парите ще дойдат от самите привърженици и с помощта на подходящи партньори.

Огромно мнозинство от феновете на отбора искат американските собственици да напуснат управлението и на тяхно място да дойдат хора свързани с Ливърпул. Привържениците на 18-кратните шампиони на Англия се надяват Хикс и Жилет да напуснат клуба с достойнство, което е свързано единствено с предоставянето на управлението на клуба в ръцете на верните му фенове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bat_boiko309
07.11.2008 20:17

точно феновете са тези, които плащат заплатите на футболистите в големите отбори по света. я се замислете за дербитата и почти всеки мач, в който гледате някой от стадионите на барса, ман ю и т.н. пълен. нали се сещате за какви пари става въпрос от билети или абонаментни карти преди началото на сезона фена е този който дава пари, за да види. и той е този който плаща заплатите.

MAN_
07.11.2008 17:47

Момчета при Барса нещата са такива че феновете са построили Ноу Камп с техни пари и сега доживот влизат безплатно,това нищо повече

manunited666
07.11.2008 15:58

Барселона да не мислиш , че се управлява от феновете те ли са теэи който плащат на футболистите те ли се грижат эа финансовото състояние те ли иэбират играчите който да играят там ? He !

Frankie_Lampard
07.11.2008 14:29

A аз да те питам според теб Барселона как се управлява ?

svetlio_vn
07.11.2008 13:38

Един клуб , още повече като Ливърпул , не може да бъде управляван от хиляди хора - за всяко решение ще се събират да гласуват за мнозинство ли ? Винаги е необходимо да има някой , който да стои на върха на пирамидата и да взема решения , за които да носи отговорност .