Попето: За ЦСКА второто място явно е като шампионска титла!

14:32
Попето: За ЦСКА второто място явно е като шампионска титла!
Облеченият с тениска на Супермен Ивелин Попов получи наградата си за играч на 25-ия кръг на "А" група и заяви, че летвата над хладилника му е вече тясна за наградите, които е получил.

Националът явно е впечатлил с изявите си при победата с 2:0 на Литекс над Локомотив София, след като спечели гласуването на 22 футболни специалисти, като за него вота си дадоха 14 треньори.

На второ място с равни гласове останаха Ивайло Иванов от Миньор и Александър Александров от Левски. Това е четвърти подобен приз за Попов в кариерата му.

"Летвата на хладилника ми е малка вече за всички награди", заяви Попето. "Благодаря на треньора. Радвам се за победата. С този мач направихме важна крачка към титлата", продължи той, говорейки за победата над Локомотив София.

Попов обаче заяви, че не знае дали има интерес към него от други отбори. "Каквото знаете вие, това знам и аз. Има ръководство, което решава. Аз се чувствам готов за трансфер в чужбина. Мога да играя навсякъде", смята националът.

Играчът на Литекс коментира също и съдийството, тъй като има мнения, че неговият тим е най-ощетяван от всички.

"Мисля, че ние сме най-ощетявани от всички. По принцип, съдиите също са хора. И те правят грешки, стига разбира се, да не са умишлени", каза младата надежда на националния отбор.

"Сигурен съм, че от двадесет човека в тази зала 10 са от ЦСКА и 10 са от Левски. Това е нормално. Всички се делят на "сини" и "червени". Ако Левски и ЦСКА са слаби, не се отдава внимание на Литекс. Берое с малък бюджет са на полуфинал за купата, три тима от "Б" група също на полуфиналите. Калиакра има добър стадион за втородизивионен тим. В последните години Литекс има 2 купи, титла надявам се сега, един изгубен финал и четири финала за Суперкупата, но на това не се обръща внимание. В 10 домакински мача нямаме допуснат гол, целият тим се представя отлично. ЦСКА сигурно са се молели да бием Локомотив, че да излязат на второто място. За тях второто място явно е като шампионска титла. Напук на Левски и ЦСКА, шампион ще е Литекс", продължи с интересните твърдения играчът.

Той поясни и причините, поради които тимът не изпитва умора, въпреки сгъстения цикъл срещи напоследък.

"При победа няма умора. Направихме добра подготовка, надтичваме съперниците си. Харесва ми да играя от 7:30 вечерта. Тогава се бяга по-лесно. Все едно играем в друго първенство. Ако играем в 1 часа на обяд, тъкмо сме си изяли закуската и веднага на терена", продължи нападателят.

Той вкара уникален гол от аутлинията във вчерашната среща с Черноморец Бургас, спечелена с 2:0.

"Така се случи, преборих се и вкарах. Разчитах топката да се отбие от вратаря и да влезе. Така и стана", завърши офанзивният играч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zinatop_71
02.05.2010 20:40

Латекс ще взлезнат в на майка си г*за! *angry* *angry* *evil*

fcb_spain
27.04.2010 03:25

литекс 6те влезнат в 6ампионската лига сигурен съм,играят нахъсано,борбени са това е най важното и дано спе4елят пове4е коефицент за българия *thumb_up*

drummer
27.04.2010 00:19

Че, ти къде виждаш у Евелин Попов ...багаж?! Да не говорим за ...умствения! Видяла жабата ,че подковават коня, и тя вдигнала крака...! Можел да играе, във всяко едно първенство?! *lol*

ManUtdTillidie
26.04.2010 23:20

Какви са играли не е важно , сега футболистите на Цска на него му носят багажа *lol*

donatelo
26.04.2010 22:10

Абе,тоя кога стана циганин,кога му почерня гъза и на него?Лелеееееее *sick*

drummer
26.04.2010 20:32

Абе, пиян чалгаджия, ти знаеш ли какво е ЦСКА, колко шампионски титли има, и какви футболисти са играли в него?! Футболисти, на които ти можеш само ...да им носиш саковете! Нещастник! *lol*

zinatop_71
26.04.2010 20:03

За любимия ЦСКА второто място може и да е шампионска титла, но за майка ти к*рът ми е джакпот направо! *lol*

tamate_unufreev
26.04.2010 19:47

Попето .. *smile* Мушмурочи малку
Ще си същия като останалите други будали
Които си мислите че след 1-2 силни сезона сте готови за Световния и Европейския Футбол .. и накрая каквато е Тенденцията .. ще отидеш в някой "гранд" от Холандия Франция или Чехия и ще стоиш и ще търкаш пейката и като станеш на 30 годинки пак ще се върнеш от там от където си тръгнал и ще правиш отново силни сезони и ще викаш .. Беше грешка че напуснах отбора .. това ще го казваш не заради друго а да се мазниш на собственика ..
Ще те видим др Сезон ако те продадат какво ще направиш
и нека си припомним кои са Трансферите "успешни" зад граница , Иска Виннер да направи една статия с "най успешни трансфери на родни футболисти" да видим кой клуб изнесъл най много Българи зад граница и които са успели и не търкат пейката
от сега ви казвам това е ЦСКА
Попето ти ще си поредния Чистач на Пейката с това самочуствие до никъде няма да стигнеш момче *beer*

sliva90
26.04.2010 15:58

големият красавец не разбирал от футбол само от жени *lol* кой са тея *thumb_up*

Schumacher1
26.04.2010 15:05

абе незнам на кои им помагат съдийте за да станете шампиони бе малумник дано играете в ШЛ за да ви видиме тогава какви шампиони сте да ви натрескат едно хубаво и повече да не говорите много 1:19 *lol*

rockamring
26.04.2010 14:44

Ивелин Попов има голямо бъдеще дано по-бързо се махне от нашата "мила родина" за да преуспее.