Помощникът на Фърги: Искаме повече от Бербатов!

12:44
Помощникът на Фърги: Искаме повече от Бербатов!
Асистент-мениджърът на Манчестър Юнайтед Майк Фелън заяви, че от спортно-техническия щаб на "червените дяволи" искат да видят повече старание в играта на Димитър Бербатов за в бъдеще.

Помощникът на сър Алекс похвали българския нападател за представянето му срещу Тотнъм, но Фелън също така разкри, че Берба може много повече от това, което прави в последно време.

"Много негативни неща се изписаха по адрес на Димитър, но това не може да промени мнението на сър Алекс за него. Ние знаем, че той притежава голям талант и това е най-важното", споделя Фелън пред вестник "Таймс".

"От него искаме само да покаже нещо различно, нещо което не е разкривал в последно време", допълва асистент-мениджърът на Юнайтед.

"Желаем той да започне да играе така, както го е правил в миналото. Постоянно го насърчаваме да дава все повече и повече и повече", коментира Фелън.

"Вижте, отношението ни към Димитър е такова, каквото е и към Райън Гигс и Пол Скоулс, например. Всички те притежават голям талант и сър Алекс се опитва да изстиска максимума от тази класа", казва още помощникът на Фърги.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fcb_spain
27.04.2010 03:21

преди го обвинявах берба но сега разбрах 4е вината не е негова след ма4а сре6ту тотнъм,просто съотборниците му го изолират стра6но много най ве4е двете циган4ета валенсия и нани затова по добре да се махне от там за негово добро,това боклу6ко отбор4е просто не го заслужават

Anaxagoras
26.04.2010 18:14

Англичаните като всеки друг народ не обичат чужденците. Не е това обаче причината за отношението към Бербо. През първата година в Англия се скъсваха да го хвалят. Дори Сън. Особено Сън. В началото на втората му година го плюха защото се дърпаше да влиза като резерва в един мач. После подобри играта си и пак го хвалиха. Започнаха да го плюят след като отиде в манчо. Аз разбирам защо са недоволни. Той е най-скъпата покупка в историята на този велик клуб а показва по-слаба игра отколкото в бившите си клубове. Според мен основната вина за това е на Фъргюсън, но разбира се в такива ситуации се приема че виновен е футболистът. Тези изказвания целят да го насърчат защото все пак той остава основен нападател заради контузията на Руни. Отношението към Бербо със сигурност не е като към звездите на отбора. Винаги е жертва на тактиката и виновен за загубите дори да е играл 10 мин.

Manower
26.04.2010 14:20

За мен направи страхотен мач в събота! Толкова борбен не го бях виждал! Когато се играе с него и се вижда каква е разликата. Вчера и Дрогба не вкара ама никой не го плюе, но пък даваше страхотни пасове! Същото е и с Бербо, но май англичаните са много негативно настроени към българи. Много лесно е да си анализатор и критик ама като толкова го плюят да почнат те да играят и тогава ще ги видим колко са устати!

ManUtdTillidie
26.04.2010 13:32

Абе не разбирам той направи добър мач но пак се иска нещо , ще млъкнете ли всички че да може поне да се порадваме на момента

barbutko
26.04.2010 13:11

*thumb_up* берба винаги е бил и ще бъде номер едно