\"Съдбата на титлата ще се реши в последния кръг\"

12:22
\"Съдбата на титлата ще се реши в последния кръг\"
Треньорът на Рома Клаудио Раниери бе шокиран от загубата на тима му с 1:2 от Сампдория, но заяви, че играчите му трябва да продължат, "сякаш нищо не се е случвало".

"Джалоросите" загубиха лидерството в Серия А след домакинското поражение срещу "моряците" и вече изостават на две точки от Интер.

"Ако бяхме завършили наравно щеше е да същото. Изиграхме може би най-доброто първо полувреме, откакто аз съм тук. За съжаление след почивката не бяхме толкова солидни и Сампдория се възползва. Накарах играчите да центрират повече към Лука Тони, но не успяхме да стигнем до гол", сподели италианецът.

В оставащите мачове Интер гостува на Лацио, приема Киево и играе срещу практически изпадналия Сиена като гост. Рома пък пътува до Парма, домакинства на Каляри и гостува на Киево в последния кръг.

"Не знам къде е вероятно Интер да загубят точки. Знам обаче, че трябва да дадем всичко от себе си. Скудетото ще се реши в последния кръг. Загубихме и трябва да се вдигнем на крака. Тъжното е, че съдбата ни не е в нашите ръце. Имахме късмет в дербито с Лацио, но не и срещу Сампдория. Длъжни сме да завършим сезона добре", завърши специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
27.04.2010 00:22

Айде успех и дано вземем поне Купата на Италия *beer*

golemiq_geshan
26.04.2010 15:56

Изгубихме титлата *thumb_down* По-скоро Лацио ще загуби и ще отпадне отколкото да ни направят услуга да спрат Интер ! Иначе ние ще си вземем мачовете , за съжаление Интер също , не съм сигурен , но мисля , че и при равен с Лацио стават шампиони другите 2 мача са чиста формалност ! Тяхната голова разлика е +36 наща +23 ... Ако се гледат преките двубои значи все пак имаме някакъв шанс , но съм сигурен , че Моуриньо дори и с аматьорите си да излезе пак ще вземе 3 точки от "Олимпико" ... Просто това е с игурно и даже сега като дойде мача в неделя ще заложа страшно солидна сума , че слабия и неорганизиран Лацио просто ще излезе за една разходка и ще даде доброволно мача !