\"Да водя Англия е най-великото ми постижение!\"

12:15
\"Да водя Англия е най-великото ми постижение!\"
Селекционерът на Англия Фабио Капело заяви, че да заведе "трите лъва" на световното първенство в ЮАР е най-голямото постижение в кариерата му.

Специалистът, спечелил титли с отбори като Милан, Рома, Ювентус и Реал Мадрид, заяви, че върхът в кариерата му е класирането на Мондиала с Англия.

Капело, който ще отпразнува 64-я си рожден ден по време на турнира, заяви:

"Откакто се помня мечтата ми е да водя националния отбор на Англия. Това стана реалност преди около две години и оттогава цялото ми внимание е насочено към световното първенство. Като клубен треньор осъществих мечтите си за важни финали, важни турнири, но дори и с отбори като Милан и Реал Мадрид представяхме само един град. Да водиш една страна е съвършено различно, тогава трябва да покриеш очакванията на цялата нация. Това е голяма отговорност, но още по-голяма чест и нещо, което те кара да бъдеш горд", споделя Фабио Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
28.04.2010 16:22

Англечаните както и испанцитне както и холандците на световни първенства в 93,35% от случайте се провалят ,така на Англия й давам максисмум 1/2 финал ама максимум *smile*

bacardy_breezer
26.04.2010 19:24

Хахаха интересно ми е при един евентуален финал Англия - Италия, как ли ще се чувства Дон Фабио *erm* На мен лично би ми било много странно,ако съм треньор, да водя например Румъния и да играя срещу България на някакъв финал *lol*

ManUtdTillidie
26.04.2010 13:41

Айде сега удари една титла и Италия и Брасилия да духат.