Бардон мисли да спира с футбола

10:54
Бардон мисли да спира с футбола
Французинът от Левски Седрик Бардон гони 34 години, през пролетта очевидно демонстрира спад на формата, а поради контузия се очерта да не играе до края на шампионата на 15 май. След сезона един от най-успелите чужденци в "синята" история явно няма да остане, въпросът е ще спре ли с футбола, пише "Труд".

С оглед представянето и подмладяването на тима явно ще си ходи и Петер Петраш. Жоазиньо пък е най-голямата надежда на "Герена" за милионен трансфер и скърпване на отънелия бюджет. От легионерите е по-вероятно да бъдат оставени Шакиб Бензукан и Дарко Тасевски, но при изгодна оферта няма как да бъдат задържани - всяка нелоша сума е ценна. При трансфер на мароканеца или Йордан Милиев вероятно ще бъде поискан Иво Иванов от Берое.

Именно заради готовността на клуба за продажби е трудно да се очертаят контурите на състава за следващия сезон. Среща на Тодор Батков с мениджъра Георги Иванов в следващите дни ще нищи ситуацията. Само на мача с Пирин (2:0 в събота) се появиха десетина емисари да оглеждат "сини" - за Полша, Гърция, Турция, Русия. Адвокатът трябва да реши дали продължава доверието към Гонзо, а легендата на Левски - да прецени струва ли си в настоящата ситуация. Ясно е едно - следващия сезон отборът ще е по-български и по-млад.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация