Раул разкри защо е бил сменен срещу Сарагоса

12:32
Раул разкри защо е бил сменен срещу Сарагоса
Капитанът на Реал Мадрид Раул Гонзалес разкри причината, поради която вчера той бе заменен малко, след като вкара гол на Сарагоса в мача от 34-я кръг на Примера дивисион.

Както е известно, Раул се появи на терена като резерва още преди почивката, заменяйки контузилия се Рафаел Ван Дер Ваарт. В 50-а минута нападателят откри резултата, но веднага след това той напусна терена и на негово място в игра се появи Карим Бензема.

"Поисках смяна още в самото начало на второто полувреме. Нараних глезена си и много ме болеше. Междувременно имах късмета да отбележа гол и да помогна на своите съотборници. Това е много сладка победа, защото я изстрадахме", споделя капитанът на Реал след успеха на мадридчани с 2:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madrista
25.04.2010 18:28

Приятелче,научи се да пишеш грамотно и тогава пиши из интернет пространството *smile*

dikey_bb
25.04.2010 16:30

фен сам на Реал ама на тоя Педерез ше му ева май.ата.А Пелегрини да си стяга багажа че станахме за смях пред цяла футболна Европа имам чувството,че и аз бих се справил по добре от него с тея играчи каде има .... а за Раул нема кво да се говорим изклучителен напдател и истиски капитан ма тоя г.й не го пуска ламята проста да изчезва дано земат някои по класен тренер с опит например Муриньо ми се струва най-подходящ . Друга грешка на раковотството още по времето на " Галактикос 1 "( не че от тоя сме видели кой знае кво за да ги наричаме така, но се надявам в бадеще да се промени това) е уволнението на Висенте Делбоске и изгонването на БЕЗЦЕННИЯТ Макелеле вапреки че Реал жънеха озпехи ( 2 пати шампионска лига и 3 или 4 титли не помня точно 1 пат световен клубен шампион, Супер купа на Европа и май 2 титли в турнира за Купата на Краля  *wink*.Все пак не сам аз който решава нещата там но дано се поучат навреме...... HALA MADRID

darkspeed
25.04.2010 13:57

Гигс, Невил и Скоулс също са на години, но има мениджър който знае как да ги използва, за да извлече полза от опита и характерът им. За разлика от тоя пелигрин. Това което прави той с Раул си е точно подигравка, ако имаше някой хитър в този отбор Раул щеше да донесе на Реал много важни точки. To му личи на Пелигрини колко е страхотен, с похарчени над 200 милиона отпаднаха от не толкова претенциозен отбор като Лион от ШЛ, отпаднаха от някакви аматьори за купата и сега вероятно и титлата няма да вземат. Ако имаше поне малко конкуренция от другите отбори освен Барса, Реал нямаше и да са в топ 4.

atletico_manutd
25.04.2010 13:09

даркспиид много елементарно разсъждавш *sad* Раул е на години и наистина прави каквото може но има разлика когато е Бензема или Игуаин в игра *thumb_up* трябва да се даде път на младите а в такива моменти като снощния Раул идва на помощ *wink* според мен следващия сезон Реал ще са доста силни защото играчите им са доста млади и наистина качествени а Пелегрини е страхотен трейор *beer*

Crissstiano
25.04.2010 13:06

Раул е голям нападател,спор няма,но вчера Роналдо направи 2 много добри асистенции за победата,а Раул нямаше как да не вкара от такава позиция.

darkspeed
25.04.2010 13:01

Раул е фантастичен играч, а разни олигофрени като Пелигрини му се подиграват като го пускат 1 път на 20 мача.. И все пак когато получи възможност - вкарва. Само Раул струва повече от всичките боклуци дето Педерез ги накупи..

Notlike
25.04.2010 12:41

Това е истински нападател, а не купена звезда!

ManUtdTillidie
25.04.2010 12:36

Вкарва за пет минути и е на 32 ето това е нападател от класа