Снайдер се контузи, до последно под въпрос за Барса

09:13
Снайдер се контузи, до последно под въпрос за Барса
Участието на Уесли Снайдер в реванша от Шампионската лига с Барселона през седмицата до последно ще бъде под въпрос.

Халфът на Интер получи мускулна травма на бедрото в мача с Аталанта от Серия "А".

Вчера шампионите спечелиха с 3:1 и временно се върнаха на върха в класирането.

Полузащитник бе заменен принудително от Естебан Камбиасо на почивката и ще трябва да изчака 48 часа, за да разбере колко сериозна е контузията му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nofx
25.04.2010 16:02

ае барса паднаха и вие съдията та съдията недеите така е *lol* пък и нали знаете че ако не беше съдията миналата година барса нямаше да има 6 трофея а 3 ФАКТ!!!

Barca_fen112
25.04.2010 11:41

el_diablo Иниеста не е аут до края на сезона ! КОнтузията му е 1 месец ,но се възтонавява необичиайно бързо и имаше минималния шансове да се възтаножи за решанша ,но това няма да стане.Най-вероятно ще е готов за игра о 2 седмици .А за съдята то ако и тогава е такъв както в първия мач тогава ние няма какво да направим ,освен да напсуваме едно хубаво платини и морати .А мен ме притеснява отбраната ни като цяло .И вчера и срещу интер не бе на ниво.Пуйол е наказан а Абидал и Алвеш за под голяма въпросителна.Надявам се Меси и Хави да имат ден и да играем своята игра *smile*

el_diablo
25.04.2010 10:34

Мисля,че е аут до края на сезона Иниеста *smile*

paco_kl
25.04.2010 10:10

и с него и без него,барса трябва да се моли съдията да не е поръчков,че такива картони дето даваше за щяло и нещяло ще ги опропасти съвсем.притеснява ме формата на алвеш,много е слаб.някой знае ли иниеста дали се е възстановил?