Сколари се прецели в Оуен

13:04
Сколари се прецели в Оуен
Мениджърът на Челси Луиш Фелипе Сколари възнамерява да привлече футболиста на Нюкясъл Майкъл Оуен. Тази сензационна новина бе публикувана на страниците на английския "The Sun".

Подтикнат вероятно от не особено добрите резултати в последно време на своя отбор, бразилският специалист желае да се сдобие с поне още един нападател, за да може да има повече вариативност в офанзивен план.

Дълго време се спекулираше с преминаването на нападателя на Севиля Луиш Фабиано при "сините", но сега нещата може би придобиха други измерения с оглед далеч по-ниската сума, която ще бъде заплатена за английския национал.

Кариерата на Оуен претърпя истински провал, след като играчът напусна Ливърпул. От тогава насам той така и не успява да покаже най-доброто от себе си. В случай, че се стигне до сделка между футболиста и лондончани, то заплатата му ще бъде доста по-малка сравнение с тази, която получава в момента при "свраките". Говори се, че Сколари ще му предложи 60 000 паунда седмично, които биха достигнали до 100 000, според броя изиграни мачове. В настоящия си отбор бившата звезда на "червените" взема 108 000 без значение от броя участия и представянето си в тях.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teodosi_4elsito
14.12.2008 19:27

Дано да го вземат,че отново да му потръгне кариерата!