Пътят за Европа минава през \"морето\"

08:54
Пътят за Европа минава през \"морето\"
"Това е най-важният ни мач за сезона, пo-важен е дори от двубоя с Литекс", заяви пред "Тема Спорт" старши треньорът на Локомотив София Драгомир Окука преди днешното домакинство на Черно море.

"Пътят ни за Европа минава през варненци. Съперникът ни не играе за нищо, напрежението е при нас. Нямаме право на нова грешка, защото те вече ще станат много. Време е да сложим край на негативната серия от три мача без победа. Локомотив София заслужава да играе в Европа", каза треньорът на "железничарите".

Той почти сигурно няма да може да разчита на Дерек Асамоа. Ганайското крило страда от разтежение на левия крак, което му пречи да е пълноценен. Неговото място по дясното крило се очаква да заеме Виктор Шпишич.

Босът Николай Гигов отново надъха тима преди решителния за Европа мач. Победа над "моряците" днес ще означава и визи за евротурнирите.

След двубоя с Черно море наставникът на "железничарите" пък ще стиска здраво палци за сръбския Чукарички. Там играе синът му Дражен. Тимът приема в решителен мач за спасение Смедерево. При победа Чукарички почти сигурно ще остане в сръбския елит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
25.04.2010 20:30

Пътят за Европа минава през "морето"-Ама с влакчето на ужасите.пуф-паф,пуф-паф...

mitako68
25.04.2010 19:04

окука правилно се тресе ,но гигов ни опроверга явно не взел никакви мерки

Notlike
25.04.2010 12:49

Всичко е наредено. Пък и "моряците" вече играят с 18-годишни (5-6 човека) в отбора, развиват малките и са в правия път *smile*

mitako68
25.04.2010 09:59

гонзо беше прав,,,окука го тресе страх,както и футболистите,,,,но нека да не се притесняват гигов е взел мерки за мача с черно море ,,всичко е уредено *thinking*