Дзак бълнува: Все още имаме шансове за Шампионската лига!

18:19
Дзак бълнува: Все още имаме шансове за Шампионската лига!
Наставникът на Ювентус Алберто Дзакерони заяви, че все още вярва в шансовете на торинци да влязат в топ четири на Серия А и да се класират за Шампионската лига.

"Старата госпожа" в момента е на седмо място с шест точки по-малко от четвъртия Сампдория, а до края на сезона остават едва четири мача.

"Докато математически имаме шансове, аз ще вярвам, че можем да се преборим за четвъртото място. Ако това не стане, значи съм се провалил", коментира Дзакерони преди утрешното домакинство на тима му срещу Бари.

"Прекалено много от играчите ми са контузени и това допълнително ме затруднява", допълва специалистът, който разкри, че под въпрос за утре е халфът Клаудио Маркизио.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

georgijuve
10.05.2010 15:55

Кошмарен сезон!!!Не мога да повярвам,че доживях да видя как всеки се подиграва с Юве.Този сезон просто няма да го броя.Според мен цялата вина за този резил е на ръководството-от там трябва да започне метлата!!!

vrajev
25.04.2010 00:48

за първите 3-ма добре ама мело кво не му харесвате аз пък мисля че просто не се адаптира добре този сезон ама то кво да се адаптира тоя сезон беше леле мале и оше е а зебина просто удъртя

juventino21
24.04.2010 20:54

Няма кой да обидиш, аз за Ювентус човек убивам, но пред истината и боговете мълчат.Тази година е пълен провал и лятото трябва да има радикални промени като се започне от ръководството, премине се през треньора, и се стигне до играчите... Канаваро, Зебина, Гросо и Мело нямат абсолютно никакво място в такъв велик отбор *smile*