Гуардиола: Навлизаме в решителна седмица

16:28
Гуардиола: Навлизаме в решителна седмица
Следващата седмица ще бъде решаваща за изхода на сезона ни, коментира
треньорът на Барселона Пеп Гуардиола.

Днес "каталунците" играят с Херес, а през седмицата приемат Интер в 1/2-финален мач реванш от Шампионската лига.

"Тази седмица ще реши всичко. Не се притесняваме от противниците, защото всичко зависи от нас. Не можем да си позволим да сведем глава точно сега", каза Пеп.

" Херес няма загуба в последните 3 мача и продължава да се бори сериозно за оцеляване. В никакъв случай не трябва да ги подценяваме. Ще ни бъде изключително трудно срещу Интер, но трябва да продължим в същия дух. Нужни са ни сила на духа и пределна концентрация, ако искаме да ги отстраним", сподели още Гуардиола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamo_85
24.04.2010 17:37

Barca_fen112 прав си *smile* Важното е обаче да се запази колектива и всичко ще е 6 с Барса

Barca_fen112
24.04.2010 16:58

Лично аз не се притеснявам дори и да отпаднем от Интер дори и Реал да ни измести и да останем на сухо този сезон няма да съжалявам ,тъй като Барса има голямо бъдеще тепърва да превзема още и още рекорди ,защото за разлика като отбори ЛИон Байерн или Интер ,които за 10 години правят един пробив в ШЛ ние имаме възможноста да тепърва да печелим още много титли поне в близките 5 години .Тимът ни е осъвършенстван имаме приказни таланти ,най-добрите играчи ,най-добрия колектив ,най-добрия тренер ,най-добрия стадион в Европа ,най-добрата школа и още много .Всичко това предвещава само добро.А освен това отбора за разлика от много други няма кой знае какви финансови проблми и не с притеснява да закупува това ,което му трябва .А освен това сега с новия ни президент със сигурност ще се хеърлят много пари за трансфери .А в испанското ние доказахме ,че сме по-добри от конкурентна ни с класа 2 над тях .Но много по-тежката ни програма си оказва своето влияние и ще е жалко ако те вземат купата.Въпреки това аз вярвам ,че тази седмица както и всички до края на сезона ще са успешни за тима *thumb_up*