Олимпиакос излиза с конкретна оферта за Марто, той малко се дърпа

08:22
Олимпиакос излиза с конкретна оферта за Марто, той малко се дърпа
Мартин Петров е все по-близко до трансфер в Олимпиакос, твърди "Стандарт".

След като миналата седмица гръцките медии излязоха с новината, че националът е в списъка на президента Сократис Кокалис, вчера спортният "Протатлитис" отново поде трансфера от първа страница. Според вестника, атинският гранд ще отправи официална оферта към врачанина след края на местните плейофи. "Червено-белите" играят за разпределяне на местата даващи право на участие в Шампионската лига и Лига Европа. Изчаква се и решението за треньорския пост в Олимпиакос, където фаворити са бившият наставник на тима Ернесто Валвере и Фатих Терим.

Разговорите вече били факт, тъй като на 15 април мениджърът на Петров – Лъчо Танев, се срещнал с хора от клуба. Отборът ще предложи на крилото 1,5 милиона евро годишно, но при договор за 3 години сумата може да бъде намалена. Самият Петров казал, че Олимпиакос не е първи сред вариантите му, но отворил вратата към офертата на комшиите. Клубът пък иска да се изясни на 100% какво е здравословното състояние на българина.

В същото време се появиха информации, че Марто е цел и на отбори в Бундеслигата, сред които Хофенхайм, Волфсбург и Байер Леверкузен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
24.04.2010 15:52

Цитирам "Олимпиакос излиза с конкретна оферта за Марто, той малко се дърпа". Прочетох статията, но не видях къде се споменава, че Марто "се дърпа"...Освен това той няма основание да го прави, стига да не му харесва да търка резерв. скамейка *thumb_down*

tenebrum
24.04.2010 13:29

да ти кажа и аз преди исках да е в Тотнъм но сега Бейл играе на същото място като Петров там и бяга като хала от другата страна е пак бързия Ленън,по добре ще е в някой немски тим

ManUtdTillidie
24.04.2010 12:19

Дано отиде в Тотнъм там е най-добре , Олимпиоакос да се чупят и Тотнъм ще джъгат за ШЛ и са 1000000 пъти по-добри от олимпиакосите.