Балотели: Съжалявам за действията си

18:25
Балотели: Съжалявам за действията си
Нападателят на Интер Марио Балотели се извини публично на феновете за гневната си изява след края на мача между "нерадзурите" и Барселона в Шампионска лига.

"Съжалявам за действията си. Когато излязох на терена и чух освиркванията, както и виковете на терена, изгубих контрол. Не разбирах нищо и накрая, за да изразя гнева си, си хвърлих фланелката на земята. Извинявам се, че не успях да сдържа нервите си и разочарованието, което ме преследва от месеци наред. Това е един от най-трудните периоди в живота ми", заяви Балотели в изявление, изпратено до агенция "Анса".

Той ядоса феновете на Интер, след като игра слабо и не помагаше на съотборниците си в защита, които се опитваха да удържат преднината си пред Барселона. Освиркван от привържениците, той захвърли фланелката си на земята и започна да жестикулира към публиката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

naTpoH4e
28.04.2010 11:52

Момчето си играе супер добре... на 20 години е , а има невероятни качества.. Висок е 189-190см. и въпреки това притежава страхотна техника.. след време ще бъде 1 от най-добрите !

golemiq_geshan
23.04.2010 20:55

Тоа гашник Балотели кво точно си мисли не мога да го разбера ... Мисли , че Интер ще му се кланят ли , или пък защото бил талантлив и проспериращ играч ще му се молят , няма такива ... Просто някой трябва да го постави на мястото му , а това не трябва да са феновете , а големия му "фен" Морати !

rockamring
23.04.2010 19:22

Понеже е скандален и ще просперира това е факт.Има толко много по-добри футболисти от него,но те не привличат внимание и за това си седят в средняшки отбори.

boc1
23.04.2010 19:11

В другата тема писахте, че не пресирал съперника, сега не се връщал назад *lol* *party*