Джерард: Можем да отстраним Атлетико

17:34
Джерард: Можем да отстраним Атлетико
Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард изглежда сигурен в продължаването на своя тим напред в Лига Европа, въпреки загубата с 0:1 от Атлетико Мадрид в първия мач от полуфиналите на състезанието.

Диего Форлан се разписа още в 8-а минута, за да даде минимална преднина на домакините преди реванша на "Анфийлд". Според Джерард обаче, подкрепата на феновете в реванша може да помогне за отстраняването на испанците.

"Разочаровани сме от резултата! Целта ни бе да дойдем тук и да отбележим гол като гост, а също така да се опитаме да победим. След този резултат може да се каже, че Атлетико са лек фаворит. Но ние ще имаме подкрепата на нашите фенове в реванша, а ако успеем да отбележим и първи гол ще имаме голям шанс да ги отстраним. Ще видим дали още в началото ще успеем да пречупим съпротивата им. Това не е идеалният резултат за нас, но не и най-лошият. Чувстваме, че може да спечелим - правили сме го и преди", сподели легендата на "червените".

"Имахме шансове да вкараме, но те добре ни блокираха и отбелязаха в подходящото време. Реагирахме добре на гола им и се върнахме мача, но не играхме по най-добрия възможен начин. В този мач нямаше много положения за гол, но мисля, че реваншът ще е по-вълнуващ. Все пак тогава ще имаме подкрепата на феновете. Ако отбележим първи гол, това може да бъде специална, специална вечер", допълни Джерард.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация