Ван Дер Ваарт: Ще спечелим титлата

14:39
Ван Дер Ваарт: Ще спечелим титлата
Полузащитникът на Реал Мадрид Рафаел Ван Дер Ваарт заяви, че тимът му е длъжен да се концентрира максимално към поредната си среща от Примера дивисион срещу Сарагоса.

"Представяме се добре в Ла Лига и все още имаме шанс да спечелим рекорден брой точки. Ако продължим с добрата работа, следващият сезон може да е невероятен. Нашата цел е да спечелим петте мача, които ни остават до края на сезона. Всеки от тях ще бъде като финал. Мисля, че ние ще спечелим титлата. Искам да празнувам титлата с всичките фенове. Всички говорят за това. Моите съотборници ми казаха, че мачовете на "Ла Ромареда" са много трудни. Трябва да покажем същия дух, който показахме и в мача срещу Валенсия. Трябва да сме концентрирани от началото. Имаме достатъчно време да се подготвим за всеки мач и го използваме добре. Знаем, че не можем да се провалим. Превърнах се във важен играч за клуба. Искам да благодаря на всеки, който ме подкрепяше и на треньора Пелегрини за вярата му в мен. Беше тежко да загубим от Барселона на "Бернабеу", но ние мислим само за победите и продължихме напред. Раул е нашият капитан и той дава чудесен пример на всички ни. Подобрил е всеки рекорд и се надявам да остане с нас още дълго време. Кака е голям професионалист, който мисли единствено за Реал Мадрид. Той е велик играч", коментира холандецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
23.04.2010 16:31

''Полузащитникът на Реал Мадрид Рафаел Ван Дер Ваарт заяви, че'' ...къде го е заявил това,не че нещо ,ама предпочитам да знам,пред весник ли пред телевизия ли,как да се доверя на нещо такова.