Милиев: Класиране за Европа ще е извинението ни към феновете

13:06
Милиев: Класиране за Европа ще е извинението ни към феновете
Защитникът на Левски Йордан Милиев смята, че само класиране на тима му за европейските клубни турнири ще бъде извинение към феновете, които станаха свидетели на изключителни слаб сезон на "сините".

Бранителят даде интервю за официалната програма на мача Левски - Пирин Благоевград.


- Данчо, целта на Левски е ясна. Как смяташ, че ще се развие борбата за зона Европа, като се има предвид, че Литекс почти сигурно си осигури шампионската титла?

- Така е, аз също мисля, че Литекс на практика спечели титлата, докато битката за участие в евротурнирите е и ще продължава бъде много сериозна. Доста отбори имат шансове и всеки ще се бори до последно.

- Мнозина са на мнение, че Левски е в по-изгодна позиция заради по-леката програма до края?

- Оптимист съм, че ще е класираме. Силите са почти изравнени и затова не можем да говорим за лека или тежка програма. Ако не даваме максимума от себе си, много трудно ще победим който и да било.

- Предстои мач с Пирин, който тази година се показва като доста корав отбор...

- Наистина е така. Те успяха да изненадат и ЦСКА, и Литекс. Разполагат с добри футболисти и двубоят никак няма да е лек. Уважаваме всеки противник и Пирин не прави изключение. Конкуренцията е толкова здрава, че нямаме право на никакво отпускане. Допуснахме много грешки и разочарования през този сезон и класирането в Лига Европа е начинът да измием срама и да се извиним на феновете.

- Би ли прогнозирал на кое място ще финишира Левски?

- Ще направим всичко възможно то да бъде колкото е възможно по-напред.

- Отшумя ли контузията, която ти попречи да участваш в последните два двубоя на Левски?

- Чувствам се значително по-добре. Имах проблеми с мускулите и получих почивка, за да се възстановя. Вече тренирам със сто процента натовареност.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

flipicha
23.04.2010 13:42

Еи такива футболисти от къде ги взимате бе,толкова талантливи момчета има в Бг,а такива коне гледаме всеки ден по телевизията да играят.Кои го знае на тоя баща му какъв е.Всичко е корупция