Литекс иска играчи от Левски и ЦСКА

12:44
Литекс иска играчи от Левски и ЦСКА
Ръководството на Литекс има интерес към трима играчи на ЦСКА за лятна селекция. Всичко обаче зависи от това дали ще бъдат продадени националът Ивелин Попов и французинът Уилфред Нифлор. Босът Гриша Ганчев смятал да харчи в зависимост от приходите, съобщава "24 часа".

Интересът на ловчанлии бил към Александър Тонев, Коста Янев и бразилеца Мишел Платини. Най-лесно може да бъде взет Платини, който още не е платен на Черноморец Бургас. Тонев е под наем в Сливен и от него се интересува и наставникът на Славия Велислав Вуцов. В списъка на "белите" от отбора на Йордан Лечков бил и Диян Христов, а продължавал и интересът към Тодор Паланков от Пирин Благоевград.

Литекс се интересува и от Николай Димитров от Левски, който в последно време прави силни мачове за шампионите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

inter_girl
23.04.2010 15:18

така ще завърши слушай ми думата не виждаш ли Литекс ляга на Цесека Локото само губят вече и Левси бият то е уредено Гришата го купи за Литекс Цецка и Говеждо ще са 2-ри и 3-ти и Локото 4-ти то всичко е нагласено *beer*

eliot_granden
23.04.2010 15:13

Ако първенството завърши както казва Интер_гърл, аз ще се скопя *wink*

Pileto
23.04.2010 15:09

Как пък не "Николай Димитров от Левски, който изпадна при резервите в последните мачове" По смешна информация не бях чувал,абе вие не виждате ли че Николай Димитров носи отбора на гърба си,и е във много добра спортна форма.Бъдете коректни все пак и колко пари ще плати Гришата на Батков за тоя талант,или без пари ще му го даде ,защото е дълбока резерва...моля ви се смешни журналисти.

inter_girl
23.04.2010 13:17

смешното бг първенство аз съм сигурна че тея Селяни легнаха на Цецка ся Чурбите ще бият локото и ще завършат 2-ри а говедата 3-ти всичко е нагласено *lol*