Стяуа отново се цели в Йовов

11:22
Стяуа отново се цели в Йовов
Христо Йовов остава в трансферния списък на Стяуа и за лятната селекция, съобщава "Труд". През зимата европейският шампион от 1986-а се опита да отмъкне голмайстор № 1 на Левски за сезона, но Бижутера не склони. Предстои нова атака от Букурещ за съблазняване на десетката.

Стяуа обаче и първия път не склони на сериозна трансферна сума, едва ли ще извади едри пачки и сега.

А Христо прие по-ниска заплата и поднови своя контракт с шампионите, който вече изтича през юни догодина. Въпросът е дали в договора има или няма клауза с цена за напускане по аналогия със Станислав Ангелов и прословутия случай от 2008-а.

Стяуа обаче изглежда дребна заплаха за съблазняване на Йовов в сравнение с далеч по-дребно име. “Васлуй” също мисли за левскаря, а този клуб се къпе в пари за разлика от бившия армейски тим. Отборът осигури 20 хиляди месечна заплата плюс 10 000 евро евентуални бонуси на Живко Миланов, въпреки че националът играе на евтиния за футбола пост десен защитник.

А за атакуващ творец като Йовов нищо чудно парите да се окажат повечко, макар и да гони 33 години.

Мениджърът Георги Иванов-Гонзо държи твърдо на Христо, а и мнозина броят ветерана за най-добрия играч на "сините" през сезона. Йовов вече сложи и капитанската лента като заместник на Георги Петков, след като Елин Топузаков напоследък прекалено често остава на втори план. Някои дори предричат и оферта към Йовов за шефски или треньорски пост на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tranquilant
23.04.2010 11:29

за Левски съм ама тези Стауа акъл нямат да го искат тоя *lol*