Нистелрой дава кураж на Берба: Обърни нещата в своя полза!

09:07
Нистелрой дава кураж на Берба: Обърни нещата в своя полза!
Нападателят на Хамбургер Рууд ван Нистелрой посъветва Димитър Бербатов да остане в Манчестър Юнайтед и да се бори за мястото си в тима.

Холандецът, който е бивш играч на "червените дяволи", вдъхна кураж на българския нападател като каза, че не негово място не би напускал "Олд Трафорд" толкова лесно.

"Мога да му вляза в положението. Той струваше 30 милиона паунда, очакванията бяха големи и засега той не ги оправдава. Той не играе редовно – играе, но не винаги и това е разочароващо. Но след като има подкрепата на мениджъра и момчетата мисля, че той просто трябва да продължи напред и да обърне нещата в своя полза. Не смятам, че той трябва да си тръгне на този етап. Това е вторият му сезон и трябва да си даде още поне една година – аз не бих напуснал Юнайтед толкова лесно. Зная какво е, когато си тръгнеш – няма връщане назад", сподели холандецът.

"Аз си прекарах фантастично в Юнайтед. Това бяха пет невероятни години за мен. Но аз бях късметлия, защото играх и за Реал Мадрид, който е може би на едно ниво с Манчестър Юнайтед. Къде можеш да отидеш след Юнайтед? Вероятно само в Реал Мадрид. Никъде другаде не е същото", каза още таранът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danman
23.04.2010 15:35

Не смятам,че е важно какво иска Бербатов,а какво показва на терена и дали е оправдал очакванията за себе си.

la4o71
23.04.2010 14:48

inter_girl абе ти ако си момиче няма с кakва дума да те нарека *evil* Затвори си човката ве гледам че във всички теми на Юнайтед пишеш ко те бъка тебе Юнайтед *angry* Аре гледай си Твоя ИнтеР и не Коментирай теми за Юнайтед ! *sick* аРе скрии се вече мишка ииии Вече и Момичета се праят на много разбирачки по темата ФУтбол ! малко ме съмнява да не си unitedcity_girl *cigarette* Лика Прилика ! Цял ден на във този сайт как не ти омръзва GGMU !

stihopletec
23.04.2010 14:07

Winner *thumb_down* само ми триете коментарите. Ми спрете с тези жълти статии и аз ще спра да ви критикувам. Inter girl като не ти харесва статията, Бербатов или МЮ не ги коментирай. То тука освен да се псувате друго правите ли ?

ManUtdTillidie
23.04.2010 13:43

Лелел колко си зле първо Манчестър е гранд , второ вие не знам как играеТЕ с Барселона като ти без да влезнеш в Уикипедия нищо няма да знаеш за Интер защото си за тях от вторник и никога не си ходила на мач или даже да си гледала по тв и то си личи защото си много зле отивай да играеш с Барбитата малко комплексирано моиче и ни остави

ManUtdTillidie
23.04.2010 13:40

inter_girl , теб може да не те вълнува но за теб и майка ти не я вълнува сега се махай щом не искаш да четеш и отново ти казвам че са ти прозрачни лъжите и всеки вижда че си unitedcitygirl ако беше поне малко по умна щеше да спреш да ръсиш глупости и най-вече да спреш да слагаш гърл зад името защото и баба ми ще разбере че си ти , даже вчера те питах колко титли има Интер а ти се бавеше половин-1 час и в сутринта го прочетох , абе смешна си направо *lol* *lol*

inter_girl
23.04.2010 13:29

оф писна ми от теми за кукла Барби какво ме вълнува един слаб играч от един среден отбор да си играе там с Бърнли и Сити докато ние играем с Барселона *beer* и ги мажем *thumb_up*

krasenco
23.04.2010 11:40

Нямаше как да не излезне статия и днес за Бербатов *lol* И кога по-точно го каза това Нистелрой?Преди вчерашния мач или след?!?! *thumb_down*

TigerJK
23.04.2010 10:17

ахах, тоя взе да бута масло... поне ме разсмя за 2 месеца напред *thumb_up* *lol* *lol*