Бенитес спокоен: На \"Анфийлд\" вкарваме много голове

08:38
Бенитес спокоен: На \"Анфийлд\" вкарваме много голове
Всичко ще се реши на "Анфийлд", където с подкрепата на верните ни фенове вкарваме много голове, спокоен е мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес въпреки загубата с 0:1 от Атлетико Мадрид в първия 1/2-финален мач от Лига Европа.

"Можеше да е по-добре, можеше и да е по-лошо – всичко ще се реши на "Анфийлд", където ще имаме подкрепата на феновете. Срещу Уест Хям в понеделник доказахме, че можем да вкарваме голове. Имаме играчи, които умеят да бележат. Трябва да притиснем Атлетико, да атакуваме и съм сигурен, че ще вкараме голове", каза Бенитес.

"Вече бяхме в подобна ситуация този сезон и се справихме. Освен това в миналото се е случвало Ливърпул да губи с 0:1 след първия мач на полуфиналите и въпреки това да се класира на финала. Няма фаворити. Знаем, че ще бъде трудно, защото 1:0 винаги е опасен резултат, но сме уверени в успеха", допълни испанецът.

"Имахме две или три голови положения – две през първото полувреме. И мисля, че реферът отмени попадение, което трябваше да бъде признато. И двата отбора имаха положения за гол и Атлетико имаше шансове за 2:0. Много би ми се искало да разполагах с повече нападатели, но този път не можех да разчитам на Фернандо Торес", коментира още Рафа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация